Avertizare
  • JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 535

Politica

Cozmin Saşa s-a alăturat echipei Pro România

Cozmin Saşa s-a alăturat echipei Pro România. Fostul membru PSD este singurul politician social democrat din Câmpia Turzii care a avut curaj să ia atitudine în "scandalul masonilor" şi este considerat unul din cei mai promiţători politicieni din oraş.

"Am decis sa ma alatur echipei Pro Romania, in incercarea de a crea o alternativa la ceea ce se intampla azi in PSD. Vreau sa multumesc tuturor colegilor din PSD, atat celor care m-au sustinut, cat si celor care nu au fost de acord cu mine. Urez mult succes noii echipe Pro Romania, din care fac parte, astept sa ni se alature cei care au convingerea ca pot contribui cu ganduri, cu idei, cu fapte, pentru a arata ca se poate construi pentru oameni fara sa ne fundamentam actiunile pe ura, atac la persoana, certuri interminabile si ca promovam buna cuviinta, decenta in comportament si exprimare, respectul pentru valori autentice, onestitatea si integritatea. Mult succes!" a declarat Cozmin Saşa.

Read more...

Alexandra Șerb a fost aleasă în funcția de vicepreședinte OFL Cluj

OFL Câmpia Turzii a participat vineri,13 octombrie 2017, la întrunirea Comitetului de Coordonare Județean al OFL Cluj, în cadrul cãruia s-a ales noul Birou Permanent Judetean al OFL Cluj.

Organizatia Femeilor Liberale a PNL Câmpia Turzii este reprezentatã la nivel județean de cãtre Alexandra Șerb, președinte OFL Câmpia Turzii, după alegeri ocupând funcția de vicepreședinte OFL Cluj.

"Sunt onorată că am fost aleasă vicepreședinte OFL Cluj pentru un mandat de 4 ani. Le mulțumesc colegelor mele pentru susținere și în special președintei OFL Cluj, Mihaela Suciu, pentru încrederea acordată! Având în vedere rolul femeilor în societatea noastră, OFL Cluj înțelege să își pună amprenta în mod proactiv și în viața politică.
Felicitări OFL și mult succes în îndeplinirea mandatului!"

Read more...

Alooo!!! PSD Cluj? DNA? ANI? Ne aude cineva? Masonul Petre Pop a comis-o din nou!

În urmă cu aproape două luni am publicat în exclusivitate imagini cu ritualurile oculte la care participă Petre Pop împreună cu o mare parte din colegii din PSD Câmpia Turzii. Deși a recunoscut cu gurița lui că face parte din Ordinul Cavalerilor de Malta într-o declarație pentru televiziunea NCN, iar în pozele publicate de noi se văd foarte clar veșmintele și însemnele masonice purtate la ritual, Petre Pop nu a declarat acest lucru și în declarația de interese depusă în 12 iunie 2017.

Profitând de faptul că PSD Cluj nu a luat nicio măsură, consilierul județean Petre Pop continuă seria ilegalităților și sfidărilor. Lăsând la o parte faptul că nu a menționat organizațiile oculte în declarația de interese așa cum ar fi normal, fostul lider PSD Câmpia Turzii a comis-o din nou! La rubrica calitatea de membru politic și funcția deținută, Petre Pop a completat și semnat că e PREȘEDINTE PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT CÂMPIA TURZII!!!  Păi ce faci măi Petrică? Confunzi partidul cu loja masonică? Uiți că ai fost demis din funcție în august 2016 pentru rezultatele slabe la alegerile locale? Chiar așa de fațadă a fost rocada cu Gicu Rece încât uiți că el e șeful tău politic?

În schimb, Rece Gheorghe Iulian, președintele interimar al PSD Câmpia Turzii, are trecută funcția de Președinte Interimar așa cum e corect și normal, ceea ce face ca falsul lui Petre Pop să fie și mai evident.

Ce spune legea?

În momentul în care un ales complează declarația de avere și interese se supune art. 292 din Codul Penal. Ce spune acest articol?

Art. 292 Falsul în declaraţii: Declararea necorespunzătoare adevărului, făcută unui organ sau instituţii de stat ori unei alte unităţi dintre cele la care se referă art. 145, în vederea producerii unei consecinţe juridice, pentru sine sau pentru altul, atunci când, potrivit legii ori împrejurărilor, declaraţia făcută serveşte pentru producerea acelei consecinţe, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.

Uite cavalerul... nu e cavalerul

În plin „scandal masonic” Petre Pop a recunoscut public că face parte din Ordinul Cavalerilor de Malta. Voiam să-l ajutăm şi noi şi să-l lăudăm pentru acest lucru cu o dovadă de când a fost iniţiat în acest ordin, dar Marele Maestru Cavaler şi ce o mai fi a uitat să menţioneze apartenenţa în declaraţia de interese. Păi ce faci măi Petrică? Noi vrem să te ajutăm să-ţi susţii declaraţiile şi tu ne dezamăgeşti?

PS: aştept cu nerăbdare să fiu dat în judecată şi pentru această poză! cool Dezvăluirile vor continua!

Read more...

Dorin Lojigan acuză: “mulțumită PSD și lui Petrică Pop pentru o problemă legată de apă o să mergem la Turda”

Sucursala Companiei de Apă Arieș de la Câmpia Turzii a fost desfiinţată prin Hotărârea Adunării generale extraordinare a acționarilor Companiei de Apă Arieș, nr. 1/30 mai 2017, sub semnatura președintelui consiliului de administrație Petre Pop.

Singura persoană care s-a apus în Adunarea generală a ADI AVA a fost primarul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan.

“Mulțumim Petrică. Pentru o adeverință de la Finanțe mergem la Turda, pentru o problemă legată de gaz mergem la Turda, pentru o problemă legată de curent mergem la Turda, pentru o problemă în justiție mergem la Turda. Acum, mulțumită PSD și lui Petrică Pop pentru o problemă legată de apă o să mergem la Turda. “ a scris Dorin Lojigan pe pagina de Facebook.

Read more...

Primele reacţii în PSD Câmpia Turzii după "scandalul masonilor"

Cozmin Saşa, membru PSD Câmpia Turzii, a luat atitudine şi a afirmat public că se delimitează total şi fără echivoc de acţiunile oculte practicate de colegii de partid.

"Mă delimitez total şi fără echivoc de orice acțiune ocultă practicată de unii dintre colegii mei din Organizația PSD Câmpia Turzii.
Consider că scopul organizației noastre este acela de a gândi idei şi a găsi soluții pentru a îmbunătății situația destul de dificilă a locuitorilor municipiului Câmpia Turzii şi doresc să asigur simpatizanții PSD din municipiu că există suficiente resurse umane în cadrul organizației care să se ocupe la modul serios de problemele adevărate ale comunității noastre!" a declarat Cozmin Saşa.

Reacţia lui Cozmin Saşa este prima de acest fel la nivelul organizaţiei PSD Câmpia Turzii şi vine după ce preşedintele PSD Cluj a declarat la rândul său că se dezice categoric de asocierea partidului cu organizaţii oculte.

Gabriel Horia Nasra, preşedintele PSD Cluj, a declarat: "În vara anului trecut am început un nou proiect politic al organizației PSD Cluj, alături de tineri și colegi cu experiență, de la consilieri locali la primari, un proiect care a obținut rezultate bune la alegerile parlamentare.

Astăzi, îi asigurăm pe clujeni și pe toți membrii PSD Cluj că procesul continuă, dorim să fim mai buni și mai uniți pentru a sprijini proiectele comunităților, însă NE DEZICEM CATEGORIC de asocierea unor colegi cu organizații de acest tip.

Rezolvarea problemelor cetățenilor și dezvoltarea comunităților noastre trebuie să fie preocupările curente ale politicienilor, nu activități sau ritualuri controversate!"

Conform surselor din interiorul PSD, organizaţia PSD Câmpia Turzii ar urma să fie dizolvată, urmând ca în scurt să fie numită o nouă structură de conducere, având în vedere că majoritatea celor care se află acum la putere în partid au participat la ritualuri masonice.

Problema este una destul de gravă pentru că participanţii la ritualuri nu şi-au trecut apartanenţa la masonerie sau Ordinul Cavalerilor de Malta în declaraţia de interese, iar asociaţiile sau fundaţiile pe care le au trecute au primit bani de la stat sub formă de donaţii sau au derulat proiecte cu instituţii ale statului sau companii de stat.

Read more...

Dorin Lojigan - un nou mandat de președinte PNL Câmpia Turzii

Dorin Lojigan, primarul Municipiului Câmpia Turzii, a fost reales preşedinte al organizaţiei municipale PNL Câmpia Turzii în cadrul Adunării Generale de Alegeri a partidului, fiind primele alegeri în organizația locală după fuziunea PNL-PDL.

Adunarea a avut loc marți, 18 aprilie 2017, în Sala Mică a Palatului Cultural „Ionel Floaşiu” şi a avut ca scop desemnarea unei noi conduceri a partidului la nivelul municipiului nostru. Pe lângă fotoliul de preşedinte al filialei municipale au supuse votului locurile de vicepreședinte și de membru din Biroul Politic Local.

Au urmat o serie de discursuri şi prezentări a rapoartelor de activitate apoi s-a trecut la procedura de vot, procedură condusă de europarlamentarul Daniel Buda.

Fotoliul de preşedinte a fost obţinut de Dorin Lojigan, care a fost singurul candidat pentru această funcţie, obținând 124 de voturi pentru din 126 de voturi exprimate.

Vicepreşedinţi: Haiduc Ioan Cristian, Antal Iosif Adrian, Drăghici Dumitru, Ghemeș Sabin Marcel, Pătruțiu Mihail Iuliu, Rad Dan, Socaciu Alexandru Gabriel, Varodi Ioan.

Secretar: Otvos Edgar Alexandru.

Membri în BPL:  Crihălmeanu Călin Sprin, Dan Cristian Lucian, Goia Radu Andrei, Iurian Mihail Adrian, Nicoară Emil, Pușcău Dorel, Văsîe Cătălin Eugen.

Read more...

Consilierul județean PSD Petre Pop – mincinos dovedit

Timp de mai bine de un an, pe rețeaua de socializare Facebook, a apărut un cont denumit Știri de Câmpia Turzii, cont de pe care erau denigrate persoanele publice din Câmpia Turzii.

Deși timp de luni întregi a fost bănuit consilierul județean PSD Petre Pop ca fiind în spatele acestui cont, a fost greu de demonstrat legătura dintre el și cont. Toate bănuielile porneau de la faptul că pe acel cont erau laudați consilierii PSD și erau distribuite postările lui Petre Pop și erau denigrați toți adversarii lui politici, iar textele erau scrise în stilul său caracteristic.

Acuzațiile despre legătura dintre Petre Pop și Știri de Câmpia Turzii au fost făcute inclusiv în ședința de consiliu local din luna februarie, dar consilierul județean a negat orice legătură.

Ziarul 21 a reușit să îl dovedească pe Petre Pop

<< Însă, ceea ce a urmat, în ședința de joi, 23 februarie a fost un fel de joia neagră, unul dintre fotografii aflați la ședință a fotografiat telefonul consilierului județean Pop Petre care cripta un document scris de mână, un document care mai apoi, coicidență sau nu, mai exact sâmbătă 25 februarie, apare pe contul de facebook Știri de Câmpia Turzii, denigrând a câta oară imaginea viceprimarului municipiului Câmpia Turzii.

Culmea tupeului, vineri, cu o zi înaintea publicării acestor “documente” pe contul fake Știri de Câmpia Turzii, Pop apare pe Facebook cu o postare în care aduce acuzații unor astfel de persoane care s-ar putea afla în spatele acestor conturi false:

Postare Petre Pop vineri, 24 februarie: “Îmi asum ce zic si ce fac!

Nu sunt adeptul explicațiilor inutile sau a justificărilor excesive, dar pentru că circulă tot felul de zvonuri si acuze că aș fi în ,,spatele'' sau în ,,fața" unor conturi de facebook, a unor ,,Știri de Câmpia Turzii", vă spun categoric că NU!

Întodeauna îmi asum ceea ce fac si declar, sunt liber în gândire si exprimare, sunt pozitiv si cultiv aspirațiile pozitive ale oricui. Nu am fost un traseist politic în funcție de interesele momentului, nici nu am înființat ,,gherile digitale" , partide Facebook pe care sa le folosesc pentru a-mi denigra si ataca adversarii politici, dupa care, pe cei care au prestat astfel de ,,munci" sa-i angajez in primarie pe post de experți si consilieri si care azi taie frunze la câini pe bani publici.

Știu că evitați sa intrați intr-un dialog direct si mi-ați interzice dreptul de a vorbi, dintr-un singur considerent (iertata-mi fie lipsa de modestie): nu faceti față.

Am totuși un sentiment, că cei care mă acuza sunt cei care se afla de fapt in spatele unor astfel de activități!

În rest să auzim numai de bine!” arată cei de la Ziarul 21.

A doua dovadă am găsit-o noi

Am studiat amănunţit postările de pe contul Ştiri de Câmpia Turzii şi evoluţia acestuia. Lăsând la o parte faptul că în campania electorală contul a redistribuit TOATE postările lui Petre Pop, în data de 19 iulie 2016, din neatenţie (prea multe conturi fake de administrat), pe contul fals a apărut o postare care ar fi trebuit să apară pe contul consilierului judeţean. Pe scurt, pe Ştiri de Câmpia Turzii a apărut un text semnat şi asumat de Petre Pop.

Şi-a promovat fosta consoartă

Fosta consoartă a lui Petre Pop, consilierul local PSD Monica Uioreanu, a fost intens promovată pe pagina Ştiri de Câmpia Turzii. Dacă la început contul se numea Te Iubesc Câmpia Turzii şi promova lucruri pozitive (în 90% din cazuri propagandă PSD), înaintea campaniei electorale din 2016 denumirea contului a fost schimbată în nume de ziar cu scopul de a induce lumea în eroare. În tot acest timp, Te Iubesc Câmpia Turzii/Ştiri de Câmpia Turzii nu a atacat niciodată un membru PSD.

L-a denigrat pe omul care l-a făcut administrator public

Fostul primar Radu Hanga a fost intens promovat în campania electorală din 2012. La fel şi USL (Uniunea Social Liberală). Cu puţin timp înainte de a fi forţat să deminisioneze din PSD, pe contul Ştiri de Câmpia Turzii au început primele denigrări la adresa lui Radu Hanga. Dacă în 2013 era considerat cel mai bun primar de municipiu din regiunea N-V, în 2016 Hanga era acuzat de moravuri comuniste şi terfelit în toate felurile.

Nu este prima dată când Petre Pop îşi atacă mişeleşte pe la spate pe omul care l-a promovat. Fostul preşedinte PSD, Marius Bordea, a avut parte de acelaşi tratament în urmă cu 4 ani, Petre Pop primind şi porecla „Brutus” (cunoscut în timpurile moderne pentru rolul său de conducător în conspirația care a avut ca scop asasinarea lui Iulius Cezar).

A denigrat preoţii din oraş

În momentul în care administraţia publică a demarat proiectul capelei din cimitirul de lângă Staţia 110, Ştiri de Câmpia Turzii a început denigrarea preoţilor ortodocşi din oraş, deşi capela va fi folosită de toate cultele religioase din oraş şi este o necesitate conform normativelor europene. Petre Pop acuză prin contul fals de Facebook că administraţia cheltuie 8 miliarde pentru construcţia unei capele de care vor beneficia absolut toţi locuitorii oraşului, în condiţiile în care administraţia din care a făcut el parte a reabilitat muzeul cu 6 miliarde, muzeu care este aproape pustiu.

Primarul Dorin Lojigan – victimă principală

La scurt timp după ce a câştigat alegerile locale din 2016, primarul Dorin Lojigan a intrat în vizorul contului fake. Ultima acuză la adresa edilului este faptul că face angajări în primărie pe criterii politice. Ce uită Petre Pop este faptul că postul de administrator public plătit cu zeci de milioane de lei vechi lunar a fost înfiinţat pentru el, că pentru iubita lui a fost înfiinţat un post la bibliotecă şi peste 80% din membri activi PSD Câmpia Turzii au fost angajaţi în Primărie, Compania de Apă sau Compania de Salubritate.

Pe lângă atacurile aproape zilnice la adresa primarului, nici viceprimarul Robert Szabo nu a scăpat. Jignirile la adresa lui Szabo au început încă de la nominalizarea acestuia, iar acuzaţiile aduse acestuia s-au dovedit a fi false de fiecare dată.

Conversaţiile private a lui Gheorghe Rece au fost făcute publice

Într-o postare din 25 august 2016 a apărut o conversaţie privată avută pe Facebook între fostul consilier judeţean Florinel Cuc şi actualul preşedinte PSD Câmpia Turzii Gheorghe Rece, în care Cuc este acuzat că a avut un limbaj vulgar. O asemenea conversaţie nu putea fi făcută publică fără să existe o legătură între Ştiri de Câmpia Turzii şi PSD Câmpia Turzii. Lămuriri în acest sens ar putea aduce chiar Gheorghe Rece.

Legătura dintre Petre Pop şi Ştiri de Câmpia Turzii a început în 2011

Am studiat atent legătura între conturile de Facebook Ştiri de Câmpia Turzii şi contul lui Petre Pop. Deşi pretinde că nu ştie despre contul fake, în 2011 apăreau primele poze cu Radu Hanga în postura de candidat al USL pe acest cont şi timp de mai bine de un an Petre Pop posta destul de des pe timeline-ul contului fake, cont ce atunci se numea Te Iubesc Câmpia Turzii.

Deşi toate legăturile duc către el, Petre Pop nu se dă bătut şi îi acuză pe jurnalişti că sunt cumpăraţi din bani publici

„Se observă cu ușurintă (cine vrea să vadă) cum, din loialitate față de finanțator, pe principiul ,, cine plătește comandă muzica" apar, sub pretextul informării cetățeanului, articole de presă care cresc vizibilitatea pozitivă a unor politicieni si cea negativă a altora. Ghici în funcție de ce?
Vorbesc în cunoștință de cauză, din experiența de a fi la ,,putere" și în opoziție, ca să folosesc termeni consacrați, când aceeași,...asupra mea și a echipei noastre, aveau o acuratețe vizuală, concentrată pe lucruri pozitive, iar astăzi, suferă de miopie în ceea ce ne privește, iar față de puterea de azi, au doar elogii (cu plata de la cetățean).

[…]

Am să închei cu o ,,zicere" românească ,, nu mor caii, când vor câinii". Peste aproximativ, trei ani în mod sigur o să reveniți la intenții bune în ceea ce ne privește.” a scris Petre Pop pe contul său de Facebook la scurt timp după ce a fost deconspirat.

Cu alte cuvinte, pe lângă faptul că a folosit un cont fals pentru a manipula şi denigra, erijându-se jurnalist local, Petre Pop jigneşte toată presa locală.

Ruşine, Petre Pop!

În numele ziarului Câmpia eXpress le cerem liderilor PSD Cluj să ia măsuri!

 

P.S.: Pentru noi chiar nu CONTEZI, nici acum şi nici peste 3 ani! J

Read more...

PSD Câmpia Turzii îi cere demisia directorului Domeniului Public, Horațiu Mândruțiu

Anul 2017 începe cu un conflict între PSD şi PNL pe scena politică locală, mai exact între Cristian Maier (foto dreapta), membru PSD Câmpia Turzii şi directorul Domeniului Public Câmpia Turzii, Horaţiu Mândruţiu (foto stânga). În cursul zilei de marţi, 10 ianuarie 2017, in jurul orei 17.00, în parcarea Magazinului Praktiker Cluj cei doi politicieni au avut un schimb de replici care ar fi dus la agresiuni fizice. 

PSD a reacţionat public prin consilierul local Monica Uioreanu:"Testosteronul in exces se trateaza cu specialisti, nu prin manifestari agresive in public!

Sunt consilier local in al doilea mandat, sunt femeie intr-o lume politica guvernata de barbati care din ce in ce mai mult sunt manati de instincte violente, decat de ratiune si care in lipsa argumentatiei devin agresiv verbal si fizic. Este intolerabil ce se intampla, un director de societate, un membru al PNL sa bata un om in plina strada, doar pentru ca si-a exprimat pe Facebook opinii diferite fata de el? Cum este posibil intr-o tara UE, o tara normala, intr-un oras ca si Campia Turzii sa toleram asa ceva? Nu va stapaniti testosteronul domnule Mandrutiu Horatiu, demisia ! Nu aveti ce cauta intr-o astfel de functie ! Nu ne mai agresati ! Decenta, bunul simt, toleranta, prietenia sunt lucruri la care faceti alergie.Exercitiul zilnic de violenta pe care il faceti aproape zilnic pe retele de socializare si pe care il cultiva liderul dumneavoastra politic, a dus la incidentul de ieri, in care ati agresat fizic un om.

Va asteptam cu demisia de onoare domnule director!

Monica Uiorean consilier local PSD"

 

Read more...

Georgiana Sima, noul președinte TNL Câmpia Turzii

Vineri, 28 octombrie 2016, a avut loc şedinţa de constituire a biroului executiv interimar al organizaţiei de tineret a Partidului Naţional Liberal din Câmpia Turzii.

Structura de conducere a TNL Câmpia Turzii:

PREŞEDINTE

SIMA GEORGIANA-CRISTINA

 

PREŞEDINTE EXECUTIV

SOCACIU ALEXANDRU

 

PRIM-VICEPREŞEDINTE

CORPODEAN SIMINA

 

SECRETAR GENERAL

MOLDOVAN CĂTĂLIN

 

SECRETAR GENERAL ADJUNCT

GHEMEŞ ALEXANDRU

 

VICEPREŞEDINŢI

TURDEAN FLAVIA

BERCHEŞAN MARIUS

NEGREA ALINA

ACHIMAŞ CRISTIAN

REPCIUC MĂDĂLINA

COROIAN BOGDAN

  

SECRETARI EXECUTIVI

CIOBAN REBECA

MAIER CĂTĂLIN

POPA RAMONA

LUP FLORIN

MUREŞAN SORIN

BORBELY RENATA

HARASTASAN ANDREEA

“Pornesc încrezătoare pe acest drum, ştiind că am alături o echipă puternică, formată din tineri care au demonstrat în repetate rânduri că nu sunt doar spectatori la ceea ce se întâmplă în jur, iar scopul nostru e ca împreună să fim principalii actori ai schimbării, implicându-ne activ în viaţa comunităţii noastre. 

Această funcţie mă responsabilizează, dar în acelaşi timp îmi oferă oportunitatea de a valo-rifica alături de colegii mei potenţialul acestei organizaţii, iar prin proiectele şi acţiunile noastre să aducem un plus de valoare oraşului nostru.” , a spus Georgiana Sima, preşedinte TNL Câmpia Turzii și consilier local în cadrul Consiliului Local Câmpia Turzii.

Alături de tineretul liberal din Câmpia Turzii, stau ca de fiecare dată cei doi copreşedinţi ai Partidului Naţional Liberal, Dorin Lojigan şi Cristian Haiduc, la fel şi preşedinta Organizaţiei Femeilor Liberale, Irina Munteanu, candidată pentru funcţia de deputat la alegerile parlamentare din 11.12.2016.

“Legătura între generaţii este de maximă importanţă în orice domeniu de activitate, la fel şi în activitatea politică, astfel încât să construim împreună o comunitate stabilă şi puternică, prin îmbinarea experienţei cu energia şi determinarea celor tineri. Am fost mereu şi suntem în continuare alături de organizaţia de tineret, avem încrederea în forţa lor şi îi încurajăm să nu privească de pe margine societatea în care trăiesc. Ei reprezintă cea mai puternică voce şi CEL MAI IMPORTANT agent AL SCHIMBĂRII!” , a declarat Dorin Nicolae Lojigan, preşedinte PNL şi Primar al municipiului Câmpia Turzii.

Read more...

Dorin Lojigan: "Am ales să rămân Primar al Municipiului Câmpia Turzii și să continuăm să muncim aici, împreună pentru orașul nostru și pentru FIECARE"

Ca urmare a discuțiilor purtate la nivelul organizației PNL Cluj cu privire la stabilirea candidaților pentru Camera Deputaților cu prilejul alegerilor care vor avea loc la sfârșitul acestui an, doresc să vă informez că am fost propus și votat de către colegii mei pe un loc eligibil pe această listă și pentru asta le mulțumesc. Încrederea lor ma onorează. 

Totodată, îmi este clar că acesta nu a fost și nu este încă obiectivul meu... Câmpia Turzii însă este. 

Îmi doresc să recompensez încrederea pe care mi-ați conferit-o la alegerile locale și să bifez împreună cu echipa pe care o am alături toate acele obiective pe care le-am prezentat în campania electorală și nu numai acelea. Nu am facut-o atunci ca să dea bine, ci mi-am propus acele obiective pentru că sunt realizabile și înspre binele orașului și al nostru, al tuturor. Și sunt convins că datorăm acestui oraș un alt traiect! 

Prin urmare, am ales să rămân Primar al Municipiului Câmpia Turzii și să continuăm să muncim aici, împreună pentru orașul nostru și pentru FIECARE.

Președinte PNL

av. Dorin Nicolae LOJIGAN

 

Read more...
Subscribe to this RSS feed

Sectiuni

Adrese utile

Recomandari

Follow Us

×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time