Georgiana Sima, noul președinte TNL Câmpia Turzii

Georgiana Sima, noul președinte TNL Câmpia Turzii

Vineri, 28 octombrie 2016, a avut loc şedinţa de constituire a biroului executiv interimar al organizaţiei de tineret a Partidului Naţional Liberal din Câmpia Turzii.

Structura de conducere a TNL Câmpia Turzii:

PREŞEDINTE

SIMA GEORGIANA-CRISTINA

 

PREŞEDINTE EXECUTIV

SOCACIU ALEXANDRU

 

PRIM-VICEPREŞEDINTE

CORPODEAN SIMINA

 

SECRETAR GENERAL

MOLDOVAN CĂTĂLIN

 

SECRETAR GENERAL ADJUNCT

GHEMEŞ ALEXANDRU

 

VICEPREŞEDINŢI

TURDEAN FLAVIA

BERCHEŞAN MARIUS

NEGREA ALINA

ACHIMAŞ CRISTIAN

REPCIUC MĂDĂLINA

COROIAN BOGDAN

  

SECRETARI EXECUTIVI

CIOBAN REBECA

MAIER CĂTĂLIN

POPA RAMONA

LUP FLORIN

MUREŞAN SORIN

BORBELY RENATA

HARASTASAN ANDREEA

“Pornesc încrezătoare pe acest drum, ştiind că am alături o echipă puternică, formată din tineri care au demonstrat în repetate rânduri că nu sunt doar spectatori la ceea ce se întâmplă în jur, iar scopul nostru e ca împreună să fim principalii actori ai schimbării, implicându-ne activ în viaţa comunităţii noastre. 

Această funcţie mă responsabilizează, dar în acelaşi timp îmi oferă oportunitatea de a valo-rifica alături de colegii mei potenţialul acestei organizaţii, iar prin proiectele şi acţiunile noastre să aducem un plus de valoare oraşului nostru.” , a spus Georgiana Sima, preşedinte TNL Câmpia Turzii și consilier local în cadrul Consiliului Local Câmpia Turzii.

Alături de tineretul liberal din Câmpia Turzii, stau ca de fiecare dată cei doi copreşedinţi ai Partidului Naţional Liberal, Dorin Lojigan şi Cristian Haiduc, la fel şi preşedinta Organizaţiei Femeilor Liberale, Irina Munteanu, candidată pentru funcţia de deputat la alegerile parlamentare din 11.12.2016.

“Legătura între generaţii este de maximă importanţă în orice domeniu de activitate, la fel şi în activitatea politică, astfel încât să construim împreună o comunitate stabilă şi puternică, prin îmbinarea experienţei cu energia şi determinarea celor tineri. Am fost mereu şi suntem în continuare alături de organizaţia de tineret, avem încrederea în forţa lor şi îi încurajăm să nu privească de pe margine societatea în care trăiesc. Ei reprezintă cea mai puternică voce şi CEL MAI IMPORTANT agent AL SCHIMBĂRII!” , a declarat Dorin Nicolae Lojigan, preşedinte PNL şi Primar al municipiului Câmpia Turzii.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top

Sectiuni

Adrese utile

Recomandari

Follow Us

×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time