Dorin Lojigan: "Am ales să rămân Primar al Municipiului Câmpia Turzii și să continuăm să muncim aici, împreună pentru orașul nostru și pentru FIECARE" Featured

Dorin Lojigan: "Am ales să rămân Primar al Municipiului Câmpia Turzii și să continuăm să muncim aici, împreună pentru orașul nostru și pentru FIECARE"

Ca urmare a discuțiilor purtate la nivelul organizației PNL Cluj cu privire la stabilirea candidaților pentru Camera Deputaților cu prilejul alegerilor care vor avea loc la sfârșitul acestui an, doresc să vă informez că am fost propus și votat de către colegii mei pe un loc eligibil pe această listă și pentru asta le mulțumesc. Încrederea lor ma onorează. 

Totodată, îmi este clar că acesta nu a fost și nu este încă obiectivul meu... Câmpia Turzii însă este. 

Îmi doresc să recompensez încrederea pe care mi-ați conferit-o la alegerile locale și să bifez împreună cu echipa pe care o am alături toate acele obiective pe care le-am prezentat în campania electorală și nu numai acelea. Nu am facut-o atunci ca să dea bine, ci mi-am propus acele obiective pentru că sunt realizabile și înspre binele orașului și al nostru, al tuturor. Și sunt convins că datorăm acestui oraș un alt traiect! 

Prin urmare, am ales să rămân Primar al Municipiului Câmpia Turzii și să continuăm să muncim aici, împreună pentru orașul nostru și pentru FIECARE.

Președinte PNL

av. Dorin Nicolae LOJIGAN

 

Last modified onMiercuri, 21 Septembrie 2016 22:51

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top

Sectiuni

Adrese utile

Recomandari

Follow Us

×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time