Primele reacţii în PSD Câmpia Turzii după "scandalul masonilor" Featured

Primele reacţii în PSD Câmpia Turzii după "scandalul masonilor"

Cozmin Saşa, membru PSD Câmpia Turzii, a luat atitudine şi a afirmat public că se delimitează total şi fără echivoc de acţiunile oculte practicate de colegii de partid.

"Mă delimitez total şi fără echivoc de orice acțiune ocultă practicată de unii dintre colegii mei din Organizația PSD Câmpia Turzii.
Consider că scopul organizației noastre este acela de a gândi idei şi a găsi soluții pentru a îmbunătății situația destul de dificilă a locuitorilor municipiului Câmpia Turzii şi doresc să asigur simpatizanții PSD din municipiu că există suficiente resurse umane în cadrul organizației care să se ocupe la modul serios de problemele adevărate ale comunității noastre!" a declarat Cozmin Saşa.

Reacţia lui Cozmin Saşa este prima de acest fel la nivelul organizaţiei PSD Câmpia Turzii şi vine după ce preşedintele PSD Cluj a declarat la rândul său că se dezice categoric de asocierea partidului cu organizaţii oculte.

Gabriel Horia Nasra, preşedintele PSD Cluj, a declarat: "În vara anului trecut am început un nou proiect politic al organizației PSD Cluj, alături de tineri și colegi cu experiență, de la consilieri locali la primari, un proiect care a obținut rezultate bune la alegerile parlamentare.

Astăzi, îi asigurăm pe clujeni și pe toți membrii PSD Cluj că procesul continuă, dorim să fim mai buni și mai uniți pentru a sprijini proiectele comunităților, însă NE DEZICEM CATEGORIC de asocierea unor colegi cu organizații de acest tip.

Rezolvarea problemelor cetățenilor și dezvoltarea comunităților noastre trebuie să fie preocupările curente ale politicienilor, nu activități sau ritualuri controversate!"

Conform surselor din interiorul PSD, organizaţia PSD Câmpia Turzii ar urma să fie dizolvată, urmând ca în scurt să fie numită o nouă structură de conducere, având în vedere că majoritatea celor care se află acum la putere în partid au participat la ritualuri masonice.

Problema este una destul de gravă pentru că participanţii la ritualuri nu şi-au trecut apartanenţa la masonerie sau Ordinul Cavalerilor de Malta în declaraţia de interese, iar asociaţiile sau fundaţiile pe care le au trecute au primit bani de la stat sub formă de donaţii sau au derulat proiecte cu instituţii ale statului sau companii de stat.

Last modified onSâmbătă, 29 Aprilie 2017 17:54

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top

Sectiuni

Adrese utile

Recomandari

Follow Us

×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time