Avertizare
  • JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 535

Cultura

Palatul Cultural "Ionel Floașiu" va fi gazda piesei de teatru „Bigamul II”

Primăria și Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii invită toți iubitorii de comedie la spectacolul cu piesa „Bigamul II”.

Cel mai apreciat creator de comedii bulevardiere, Ray Cooney, își realizează eroii și ipostazele în care îi pune cu minuțiozitatea și precizia unui ceasornicar.

Textul excelent, talentul autentic, nonșalanța, eficacitatea, dinamismul și jocul de scenă stăpânit și condus de regizorul Cristian Ioan permit spectatorului să-și descrețească fruntea, să uite, pentru două ore, de grijile adunate peste zi și să râdă pe săturate.

Din distribuție fac parte actorii Teatrului “Aureliu Manea” Turda: Vali V. Popescu, Ovidiu Crișan, Doina Șoproni, Dorina Nemeș, Alexandra Dușa, Raluca Radu, Marian Negrescu, Cornel Miron, Călin Mihail Roajdă.

„Bigamul II” va avea loc pe scena sălii de spectacole "Mircea Mihășan", marți, 27 februarie 2018, de la ora 19.00.

Biletele se găsesc la Palatul Cultural "Ionel Floașiu", prețul fiind de 10 lei/persoană.

Read more...

Seară duhovnicească la Biserica Ortodoxă din Luna

Conform rânduielilor bisericeşti, priceasna (din slavonă prĕčĩstĩna - „preacurată”) este (în sens restrâns chinonic) un imn, cântare bisericească ortodoxă care acoperă intervalul din timpul Sfintei Liturghii în care preotul şi respectiv credincioşii se cuminecă (împărtăşesc) cu Sfintele Taine - Trupul şi Sângele Domnului Iisus Hristos. Această denumirea a devenit ulterior generică pentru o gamă largă de cântece aparţinând folclorului religios românesc. Pricesnele au un conţinut tematic variat, centrat în special pe comportamentul moral creştin, rugăciune de iertare şi mulţumire şi laudă la adresa lui Dumnezeu, a Preacuratei Fecioara Maria şi a sfinţilor.

La invitaţia preotului paroh Moldovan Gabriel, mai multe coruri au participat Duminică 5 noiembrie 2017 la un concert de pricesne care a avut loc la biserica ortodoxă din Luna. Coruri formate din elevi ai şcolilor din Luna şi Luncani, corul Comunităţii Rome, corul Bisericii Ortodoxe din Luna, corul Bisericii Ortodoxe nr. 3 din Câmpia Turzii şi corul Bisericii Ortodoxe din Viişoara au interpretat în faţa publicului prezent în număr mare, pricesne şi cântece religioase. Evoluţiile corurilor au fost secondate de creştinii prezenţi, prin interpretarea alături de preoţi, a unor pricesne cunoscute.

Parohia Ortodoxă din Luna alături de Primărie şi Consiliul local, au contribuit din punct de vedere financiar la organizarea evenimentului, copiii primind dulciuri iar ceilalţi participanţi palaneţe şi cozonaci tradiţionali.

Această manifestare religioasă prefaţează un alt eveniment care va avea loc la Biserica Ortodoxă din Luna, pe data de 16 noiembrie - Festivalului–Concurs de Colinde şi Obiceiuri Populare “Episcop Nicolae Ivan” zona Câmpia Turzii.

Read more...

Concursul „Copiii au talent” şi-a desemnat câştigătorii

Sala de spectacole “Mircea Mihăşan a Palatului Cultural “Ionel Floaşiu” din Câmpia Turzii a fost gazda ediţiei a V-a, a concursului “Copiii au talent”.

Evenimentul a fost organizat de Asociaţia Civică pentru Iniţiativă şi Acţiune Comunitară şi a avut loc sâmbătă, 10 iunie.

La startul acestui concurs au răspuns prezent toţi copiii calificaţi în preselecţiile care au avut loc în 25 martie 2017. Rând pe rând au urcat pe scenă solişti vocali, solişti instrumentişti, ansambluri folclorice, formaţii de dansuri moderne şi invitaţi.

Juriul prezent a fost format din corgraf Irina Cenan şi profesor Apahidean Lucian. Prestaţia copiiilor a fost unanim apreciată atât de publicul prezent cât şi de juriu. Pentru reuşita acestui eveniment deosebit de frumos, dedicat copiilor, mulţumim următorilor sponsori, d-nul Rus Florin, CIVISS & VIS SRL, IMPRIMERY SHOP SRL-D şi Express Center. Dar cum orice concurs au şi câştigători aceştia sunt:

Coregrafie
Loc III Formaţia de dansuri populare „Ion Cristoreanu”din Triteni
Loc II Ansamblul folcloric „Tradiţii Uiorene”
Loc I ElectroBoyz
Premiul special al juriului
Formaţia de dansuri populare „Fii Cocului” din Pădureni

Muzică
Loc III Burciu Bianca
Loc II Anca Carla Patricia
Loc I Puşcaş Mara
Premiul special al juriului
Gaby & Nik Matei

Marele trofeu al ediţiei a V-a, a concuncursului Copiii au talent 2017, a fost obţinut de Next Steep Generation.

Coordonator activitate
Lăcătuş Nicuşor

Read more...

Vernisaj la “Vis-à-Vis”

În data de 15 iunie 2017, orele 18.00, a avut loc o nouă întâlnire la prima cafenea culturală din Câmpia Turzii - “Vis-à-Vis”, organizată de Asociaţia Artiştilor Plastici din Câmpia Turzii.

Invitaţii Danielei Deac au fost Ana Maria Nagy, un designer în sticlă recunoscut la nivel national şi internaţional – autoarea expoziţiei intitulate „Universul sticlei” şi Dan Istrate, neobositul interpret, organizator de evenimente, prezentator, jurnalist şi artist fotograf prezent cu o expoziţie de fotografie imprimată pe lemn. A fost o întâlnire deosebită la care au participat şi Mihai Andrei Popa, Expert în artă fotografică la Școala de Arte “Tudor Jarda” Cluj-Napoca, poetului turdean Călin Pop dar şi o parte din elevii din clasa a VI-a de la Şc. Gimnazială Pădureni – invitaţi ai lui Dan Istrate.
În cadrul evenimentului, s-au depănat amintiri, alaturi de artiştii care au expus, în timp ce s-au degustat din preparatele tradiţionale pregătite de mamici ale elevilor implicaţi în proiectul lui Dan Istrate: Alexandra Bodea, Antonia Buţurcă, Adrian Cîndea, Antonio Daniel, Dragoş Ghejan, Darius Laţa, Paul Surgent, Ioana Coc, Alin Saroşi, Riana Ţîrlea, Diana Uţiu, Daiana Rus, Daniel Ursan şi Gabriel Hanuschi.

Primarul Dorin Lojigan şi viceprimarul Robert Szabo au fost prezenţi la eveniment, salutând faptul ca municipiul Câmpia Turzii are artişti talentaţi, oameni de valoare care contribuie la îmbogăţirea culturală a locului.

Foto: Mihai Andrei Popa

Read more...

Recital instrumental la Câmpia Turzii

Joi, 9 iunie, Asociaţia Culturală Eufonia a organizat în Sala Mică a Palatului Cultural ”Ionel Floaşiu” un recital instrumental. Prota-goniştii acestui recital au fost copiii de la Cercul de instrumente de suflat şi percuţie, pregătiţi de Sălăjan Sorin, dar şi copiii de la cercul de pian coordonat de d-na profesor Oltean Sorina al Asociaţiei Culturale ,,Eufonia”.

De asemenea în cadru acestui recital au fost invitaţi să susţină un mic recital şi copiii de la grupul vocal ,,Melody” de la Clubul Copiilor. În cadrul acestui concert micuţii artişti au dat dovadă de o bună cunoaştere a instrumentelor dar şi a pieselor interpretate. Aceştia sunt:

Pian: Râza Mihai, Crişan Răzvan, Matei Camelia, Ştefănescu Ana, Baciu Andrei, Popa Daria, Urcan Ana, Bradu Delia, Racolţa Irina, Cosma Saray, Acatrinei Giorgiana, Bradu Mihai, Csoma Melisa, Duma Ruben, Mureşan Naomi şi Olăsutean Mihai.

Cercul de instrumente de suflat şi percuţie: Rad Diana (trompetă), Vlad Vancea (basfligherhorn), Popa Alexandra (clarinet), Cocan Cătălin (percuţie), Mureşan Naomi (clarinet) şi Olăsuteanu Mihai (trompetă).

A consemnat Lăcătuş Nicuşor

Read more...

Zilele Grădiniţei cu Program Prelungit „Pinocchio” Câmpia Turzii

Grădinița cu P. P. „Pinocchio” a derulat acțiunea „Zilele Grădiniței”, în perioada 29-31. 05. 2017. Această sărbătoare a prilejuit copiilor, părinților, bunicilor și educatoarelor realizarea unor activități variate, la care au fost invitați să participe cu toții.

În postura de spectatori sau parteneri de joc, invitații au asistat sau au luat parte la activitățile deosebite pregătite pentru aceste zile minunate după cum urmează:

luni - Activități sportive;
marți - Desene pe asfalt;
miercuri – Carnaval, dedicat Zilei de 1 IUNIE.

 

Alături de părinți și de cadrele didactice, preșcolarii sau simțit foarte bine: au cântat, au dansat iar la final au primit baloane și diplome.

Grădinița „Pinocchio” este locul minunat în care copiii învață jucîndu-se. Mediul educațional este unul îmbietor, deoarece personalul care îi înconjoară pe copii se află aici de dragul lor și pentru ei.

Vă mulțumim din suflet celor care ați fost alături de noi,
Dir. Prof. Ionela ȘEULEAN

Read more...

Primăvara Muzicală şi-a desemnat câştigătorii ediției a IX-a

Asociaţia Civică pentru Iniţiativă şi Acţiune Comunitară (ACIAC) şi Clubul Copiilor a organizat sâmbătă, 20 mai 2017, la Palatul Cultural ”Ionel Floaşiu” din localitate, ediţia a IX-a, a Concursului Local de Interpretare Vocală ”Primăvara Muzicală”.

La startul acestei manifestări artistice, s-au aliniat 31 de concurenţi. De la mic la mare, cu toţii au urcat pe scenă şi şi-au etalat măiestria lor artistică. Dăruirea, dar şi emoţiile, şi-au pus amprenta asupra calităţii interpretării lor vocale. Juriul prezent a fost format din:
• Ţara Andrei -profesor de muzică şi şeful secţiei de canto din cadrul Liceul de muzică Sigismund Toduţă, Cluj
• Fodorean Maria- profesor de muzică Palatul Copiilor Cluj;
• Ofelia Suciu- profesor de muzică Palatul Copiilor Cluj;
• Marina Simionescu-profesor de canto la Şcoala Populară de Arte „Tudor Jarda” Cluj;
• Rodica Trandafir – profesor de muzică la Academia de Muzică ,,Gherghe Dima” preşedintele juiului Cluj

În perioada în care juriul s-a retras pentru departajare au mai urcat pe scenă cei mai mici solişti de la grupul vocal ”Melody”, grupele de majorete de la Clubul Copiilor coordonate de Suciu Alina şi Suciu Eugenia, dansatorii de la Clubul Sportiv ,,Potaissa Turda”, elevii de la cercul de pian coordonate de d-na professor Oltean Sorina, şi Lacatoş Alexandra, câştigătoarea ediţiei a a VIII-a.

Pentru ca această manifestare artistică să aibă un succes, dorim să le mulţumim următorilor sponsori şi colaboratori: SC Hora SA Reghin, Cabinet de avocat Spătariu Adrian, SC Pop Serv SRL, Florăria Cristina, Raţiu Family Foundation Londra şi participanţii la Crosul Omeniei. De asemenea aducem mul’umiri voluntarilor asociaţiei. Galerie foto, pe pagina facebook ACIAC.

Dar cum fiecare concurs are câştigători, aceştia sunt:
Tip Top Minitop
• Trif Maria (grup vocal Melody) - locul I
• Urcan Ana Maria (Bella Canto Muzica) – locul II
• Jomolean Maria (grup vocal Melody) – locul III

Vreau să devin o vedetă, cls I-II
• Cristurean Maya (grup vocal Melody) - locul I
• Drule Raluca (Bella Canto Muzica) – locul II
• Petric Ştefania (Bella Canto Muzica) – locul III

Vreau să devin o vedetă, cls III-IV
• Mursoi Alecsandra (grup vocal Melody) -locul I
• Pop Teodora (grup vocal Melody) - locul III

Muzica e viaţa mea, cls V-VI
• Hetea Emilia (grup vocal Melody) - locul I
• Duca Alexandra (grup vocal Melody) -locul II
• Racolţa Irina - locul III

Muzica e viaţa mea cls. VII-VIII
• Stamenovski Radica (Bella Canto Muzica) -locul I
• Csalai Alina (Bella Canto Muzica) -locul II

Marele premiu şi trofeul acestui festival de interpretare vocală i-a revenit lui Lambrea Andreea de la Bella Canto Muzica al Palatului Cultural ”Ionel Floaşiu” Câmpia Turzii.

Coordonator department activităţi ACIAC
Lăcătuş Nicuşor

Read more...

Activităţile din cadrul proiectului european Caring And Sharing, de la Şcoala Gimnazială Avram Iancu, Câmpia Turzii, chiar continuă

Un parteneriat european înseamnă, de cele mai multe ori, o evadare din stereotipiile zilnice, o perfecționare continuă pentru cei implicați și de ce nu, un schimb cultural interactiv. Chiar dacă uneori profesiile diferă, scopul este același: perfecționarea ta și a celor implicați în procesul educativ. Fiecare proiect european înseamnă un pas înainte pentru întreaga comunitate din care face parte instituția implicată, iar Școala Gimnazială AVRAM IANCU (director: prof. ANA POPESCU), Câmpia Turzii a beneficiat din plin de pe urma acestor parteneriate. Dacă proiectele GUNDTVIG evidențiau o comunicare plenară, care viza bunul mers al comunității: obiceiuri, tradiții, viață artistică, obiective, proiectele ERASMUS sunt destinate domeniului concret de activitate, pe care partenerii o derulează în mod activ și continuu.

Astfel, în cadrul parteneriatului strategic de educație școlară Erasmus+, cu tema Caring and sharingȘcoala Gimnazială „Avram Iancu” din Câmpia Turzii a organizat conferința internațională Comunic și împărtășesc, în toamna anului 2016. La aceasta conferință au participat și cadre didactice din instituțiile partenere: Kindervilla, Innsbruck, Austria; Basisschool Sint-Paulus, Kortrijk, Belgia; İzmir Özel Fatih Koleji İşletmeleri, Izmir, Turcia; Godinton Primary School din Ashford, Marea Britanie. Evenimentul a constituit un cadru deschis de comunicare a experiențelor și practicilor pozitive ale cadrelor didactice, având ca reper modalitățile oportune de dezvoltare a comunicării, a socializării și a integrării copiilor în comunitate. Programul artistic în care au fost implicați elevi ai școli, dar de diferite etnii, a relaxat atmosfera specifică unei asemenea întruniri. 

Totuși, activitățile ERASMUS au continuat și în această primăvară, chiar în Innsbruck, Austria, unde o echipă formată din șase cadre didactice: prof. CORINA BOZBICI (coordonator proiect), dir. prof. ANA POPESCU, prof. Diana Ienei, prof. Iuliana Bogdan, prof. Sultănica Matei, prof. Dana Mocan, a participat la o altă reuniune de proiect.

Scopul acesteia a fost prezentarea programului CILT (Community Integration Language Toolkit), ilustrativ pentru modul în care resursele și activitățile practice pot fi folosite ca să faciliteze și să încurajeze învățarea limbii (native sau străine) în procesul instructiv-educativ. Metodele și tehnicile prezentate încurajează integrarea tuturor elevilor în activitățile propuse, le dezvoltă empatia, spiritul de echipă, competențele lingvistice, sociale și de comunicare. Materialele propuse  vor alcătui unul dintre produsele finale ale proiectului, un manual cu resurse teoretice și practice, care să poată fi utilizat de toate cadrele didactice.

Activitățile propuse de echipa din România au pus accent pe comunicarea nonverbală, au fost interactive și au cuprins diverse arii curriculare. Fiecare echipă parteneră a primit o carte cu suportul teoretic și aplicațiile practice prezentate de cei din România. O parte apreciată de către ceilalți parteneri a fost prezentarea interactivă a unor aspecte legate de cultura și civilizația țării noastre.

A doua zi, echipa de profesori din Marea Britanie a supus dezbaterii modulul Practical Strategies for Supporting Language Acquisition and Development in Primary Age Children. S-au prezentat problemele lingvistice cu care se confruntă profesorii din Regatul Unit în primii ani de școală ai copiilor și modul în care reușesc să rezolve dificultățile de învățare. Au fost multe activități practice.

A treia zi a fost destinată țării gazdă, Austria, și a început cu o experiență de tipul learning by doing : o vizită la Gețarul Stubai. După-masă, programul a continuat cu prezentarea modulului The Immersion Method. Principala metodă prezentată se bazează pe faptul că fiecare grupă de preșcolari din instituția parteneră, care este o grădiniță privată, avea pe lângă educator, un profesor nativ. Acesta comunica cu preșcolarii, exclusiv în limba pe care o preda, respectiv engleză, franceză și italiană. Activitățile prezentate au fost interesante și pot fi aplicate la diverse materii, chiar dacă numărul elevilor noștri dintr-o clasă este mult mai mare.

Este greu să ne comparăm cu alte instituții de învățământ din Uniunea Europeană, fie ele chiar și de stat. Resursele materiale, dar și umane, de care dispun, sunt mai numeroase față de cele din România. Oricum, învățământul din țara noastră, auster cum e, aduce în prim-plan profesioniști în multe domenii, chiar și în străinătate, însă mulți înțeleg greșit deschiderea aceasta înspre inovație și chiar înspre comunicare, dar cei care o înțeleg, profită din plin de consecințele ei.

Cred că rostul acestor proiecte este unul extrem de bine definit: alinierea specialiștilor la standarde europene și implicit perfecționarea lor, pentru că doar astfel se va reuși o integrare în marele conglomerat european, chiar dacă ne vom păstra valorile naționale, însă vom avea șansa să le comparăm cu cele din alte țări, iar schimbul interactiv este benefic pentru toți cei implicați.

LOREDANA CORCHIȘ

Read more...

Diana Florescu: Expoziţie de artă personală

Sala mică a Palatului Cultural ”Ionel Floașiu” din Câmpia Turzii a găzduit, vineri 24 februarie 201, o expoziție de artă personală a domnişoarei Diana Florescu. Evenimentul a fost organizat de cercul de pictură de la Clubul Copiilor din Câmpia Turzii. A expus lucrări în grafică, în pictură şi acril. La acest vernisaj au participat d-nul Alexandru Picovici preşedintele Uniunii Artiştilor Plastici din Turda, d-nul Mircea Viorel profesor la cercul de pictură Clubul Copiilor Câmpia Turzii şi Şandor Simona coordonatorul Clubului Copiilor Câmpia Turzii. De asemenea printre invitaţi au fost colegi de liceu, dar şi iubitori al acestei frumoase arte. Diana Florescu ne-a acordat un scurt interviu pentru cititorii ziarlui Câmpia eXpress.

 

R: Te rog să te prezinţi cititorilor ziarului Câmpia Express

Diana Florescu: Mă numesc Diana Florescu, am 17 ani şi sunt la Liceul Teoretic ,,Pavel Dan” în clasa a XI-a A.

 

R: De când cochetezi cu pictura?

Diana Florescu: De când am luat un creion, o cretă, o pensulă în mână am început să desenez şi să pictez. Părinţii mei spun că la 1 an şi jumătate desenam pe pereţi, pe reviste, pe astfalt etc... La grădiniţă încercam să redau cât mai multe scene din imaginaţia mea şi toate desenele aveau câte o poveste.

 

R: Unde ai învăţat să pictezi?

Diana Florescu: Mi-am dezvoltat talentul atât acasă cât şi la grădiniţă, şcoală şi în ultima vreme la Clubul Copiiilor, la cercul de pictură la d-nul profesor Mircea Viorel.

 

R: Care sunt tehnicile de lucru pe care le abordezi?

Diana Florescu: Am lucrări în grafică, în acuarelă şi acrilic. Pun accent pe detalii.

 

R: Care au fost primele expozitii pe care le-ai avut?

Diana Florescu:  La sfârşitul perioadei preşcolare doamna mea educatoare, Raica Viorica, mi-a organizat o expoziţie în cadrul grădiniţei cu aproximativ 40 de desene realizate de mine. De atunci nu am mai avut alta expoziţie până la cea organizată de Clubul Copiiilor.

 

R: Cu siguranţă cu un aşa talent ai beneficiat şi de premii. Poţi să ni le spui?

Diana Florescu:  Da, am luat mai multe premii. Premiul special la sectiunea creatie plastică, ediţia I a, concursului "Arta între talent şi dăruire". Premiul special la festivalul "Ziua artelor" ediţia din 2016. Premiul I la concursul "De la couleur avant toute chose'' desfăsurat în februarie 2016. Premiul II la concursul "Pe urmele sfinţilor " în 2011 şi premiul I în cadrul aceluiaşi concurs în anul 2013. Premiu special la concursul naţional de arte plastică ,,Hans Hermann” editia a VIII a.

 

R: Ce culori te reprezintă?

Diana Florescu: Dacă iubeşti arta iubeşti toate culorile.

 

R: Care din celebrii pictori te impresionează?

Diana Florescu: Toţi marii artişti mă impresioanează, dar prefer picturile lui Van Gogh şi ale lui Claude Monet.

 

R: Care sunt planurile tale de viitor:

Diana Florescu: Mă gândesc să urmez cursurile Facultăţii de Arte din Cluj-Napoca. Îmi doresc să îmi îmbunătăţesc tehnicile şi să continui să fac ce îmi place, adică să pictez.

 

R: Ce ne puteţi spune despre acest venisaj al Dianei Florescu:

Mircea Viorel, profesor la cercul de pictură Clubul Copiilor: Azi expune o elevă de clasa a XI-a, Florescu Diana, e şi elevă la cercul de pictură a Clubului Copiilor. Este o elevă foarte talentată, foarte muncitoare, un talent deosebit. Are lucrări şi de grafică şi de pictură şi acuarelă. 

 

 Alexandru Picovici, preşedintele Uniunii Artiştilor Plastici, Turda: Observ că Diana este foarte talentată, are multă concentrare pe diferite forme din natură, se concentrează atent asupra culorii, abordează portret, peisaje din lumea animalieră, natură statică şi chiar m-am uitat atent la unele lucrări, cred că depăşeşte ceea ce vede în faţa ei ca model mă refer la natura statică. Se vede clar că ceea ce este expus poate să fie într-o culoare dar pe hârtie s-au pe pânză. Avem o intervenţie a artistului o gândire, un concept, de fapt arta este cred că pentru ea o retare plastică a unui gând creator. Primadată se gândeşte, îşi imaginează după care îl transpune pe pânză s-au pe hârtie ca să ne bucurăm toţi de tot ceea ce a realizat ea. Cred în talentul ei.

 

Simona Şandor, coordonator Clubul Copiilor Câmpia Turzii: Diana este o apă blândă, o apă lină, o cunosc din copilărie, de când era la grădiniţă, când a îmbrăţişat această artă, şi pe atunci eu mă minunam, cât talent poate să aibă la vârsta aceea. Am realizat această expoziţie, pentru care o felicit sincer şi din tot sufletul pentru a realiza o pârtie de lansare în mas-media. Eu îi doresc din tot sufletul să se lanseze şi aşa cum am popularizat pe o pagină de socializare am spus că mă simt onorată să-I fiu concetăţeană şi peste ani de zile am fost actor pasager pe scena vieţii artistei.

 

Renata Marie Hoffenpraldi: Este o surpriză pentru mine, deşi ştiam potenţialul ei artistic, acuma eu nu sunt nu sunt în măsură, nu am studii artistice şi nu sunt în măsură să fac aprecieri din punctul ăsta de vedere, dar consider că Diana este la etapa experimentului artistic, gustă din diferite tehnici de lucru şi doresc să găsească tehnica pe care o are mai aproape de suflet şi prin care ea să se exprime cel mai bine. Şi din ce-am văzut eu astăzi cred că lucrările în creion sunt foarte aproape şi va fi cu reuşită dacă va persevera pe segmentul ăsta. 

Read more...

Expoziție de miniaturi la Câmpia Turzii

În perioada 3-16 martie 2017, iubitorii de artă,  pot vizita standul expoziţional organizat de Asociaţia Artiştilor Plastici în colaborare cu Primăria şi Consiliul Local a Municipiului Câmpia Turzii. 

Deschiderea vernisajului are loc vineri, 3 martie 2017, ora 18,00 la Palatul Cultural „Ionel Floaşiu”. 

Dorin Nicole LOJIGAN, Primarul Municipiului Câmpia Turzii, susţine această activitate în care artiştii se exprimă prin diversitatea culorilor şi textura materialelor.

„Evenimentul este dedicat tuturor celor care apreciază arta exprimată în miniaturi, creaţia artistică ca formă de manifestare şi exprimare sufletească, şi având în vedere faptul că ecest vernisaj este prima activitate de acest gen din prima lună a primăverii a acestui an, vă doresc o primăvară minunată, tuturor!” , declară edilul minicipiului. 

 

Read more...
Subscribe to this RSS feed

Sectiuni

Adrese utile

Recomandari

Follow Us

×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time