Pugilistul Iosif Bândulă din Câmpia Turzii câștigă Cupa României și se califică la Campionatul European de Box Tineret

Pugilistul Iosif Bândulă din Câmpia Turzii câștigă Cupa României și se califică la Campionatul European de Box Tineret

Tinerii sportivi sunt o sursă de mândrie pentru comunitatea noastră și Iosif Bândulă, pugilistul nostru, nu face excepție. Performanța remarcabilă obținută de el la Cupa României de box din acest weekend, care l-a calificat la Campionatul European de Box Tineret din Armenia, reprezintă un exemplu inspirațional de seriozitate și ambiție pentru tinerii din ziua de astăzi.

Reprezentând Câmpia Turzii, Iosif Bândulă a demonstrat că prin pasiune și efort se pot realiza performanțe deosebite. În semn de recunoaștere pentru această reușită notabilă, primarul Dorin Nicolae LOJIGAN va iniția un proiect de hotărâre care prevede recompensarea sportivului cu o sumă de bani, din Bugetul Local.

Sportul poate oferi beneficii importante pentru sănătatea și dezvoltarea tinerilor și poate îndepărta aceștia de anturaje periculoase. Iosif Bândulă este un model de sportivitate și dezvoltare intelectuală și fizică, care a plecat de jos, dintr-o familie simplă, și a ajuns să reprezinte cu mândrie România la nivel european.

În numele locuitorilor municipiului nostru, primarul Dorin Nicolae LOJIGAN îi adresează felicitări și îi dorește succes în continuare.

Foto: Primăria Câmpia Turzii

Last modified onMarți, 14 Martie 2023 18:01

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top

Sectiuni

Adrese utile

Recomandari

Follow Us

×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time