Din oras

Accident rutier lângă sediul Viamso: Doi oameni răniți în urma unei coliziuni provocate de viteză excesivă

În urma unui accident rutier produs lângă sediul companiei Viamso, doi oameni au fost răniți și au primit îngrijiri medicale de urgență.

Potrivit refleqtmedia.ro, accidentul s-a produs din cauza vitezei excesive și a lipsei de atenție a unui șofer care a intrat în coliziune cu mașina condusă de cei doi răniți. În prezent, poliția investighează cauzele exacte ale accidentului.

„Pompierii de la Detașamentul Turda au intervenit în urmă cu puține momente la un accident rutier petrecut pe strada 1 Decembrie 1918. Apelul de urgență a venit în jurul orei 10:10, iar în accident au fost implicate două autoturisme. Nu au existat persoane încarcerate, însă o femeie de 39 de ani și un bărbat de 47 de ani au primit îngrijiri medicale din partea echipajului SAJ. Ambii erau conștienți și cooperanți, fiind ulterior transportați la spital. Echipajul nostru a asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului”, a transmis ISU Cluj.

Foto: refleqtmedia.ro

Read more...

Zilele Grădiniței cu Program Prelungit ,,Pinocchio”,Câmpia Turzii

La Grădinița cu P.P.,,Pinocchio”,Câmpia Turzii au avut loc în perioada 29-31 mai 2018 o serie de activități dedicate ,,Zilelor Grădiniței”.Pe parcursul acestor zile au avut loc activități inedite,în care au fost implicați copiii și educatoarele, iar invitați au fost părinții preșcolarilor.

Această acțiune s-a finalizat cu un spectacol dedicat zilei de 1Iunie, în care copiii au dansat alături de două personaje îndrăgite Mickey și Minnie Mouse,cei mari au prezentat o paradă de costume, iar la final, toți copiii au primit ceva dulce.

Copiii s-au simțit foarte bine și pe această cale vreau să le mulțumesc tuturor celor implicați în desfășurarea acestor activități minunate, în special lui ,,Nico party”pentru decorul minunat și costumațiile celor două personaje și Iuliei Mărginean-profesor de dans, fără de care acest eveniment nu era eșa cum ne-am dorit.

Director Prof.Ionela-Lucia Șeulean

Read more...

Punctul de lucru al Companiei de Apă Arieş e scos la licitaţie de Primăria Câmpia Turzii la un preţ suspect de mic!

Primăria Câmpia Turzii scoate la licitaţie publică pentru închiriere actualul punct de lucru al Companiei de Apă Arieş. Conform caietului de sarcini publicat pe site-ul primăriei, preţul începe de la 15 lei/mp/an (aproximativ 0,27 euro lunar/mp), pentru o suprafaţă de aproximativ 133 mp.

Preţul este cu mult sub media pieţei având în vedere că spaţiul se află într-o zonă centrală, unde preţurile pentru un spaţiu comercial încep de la 5-7 euro lunar/mp + TVA.

Preţul este suspect de mic având în vedere faptul că pentru 1 mp de teren pentru amplasarea de banner publicitar, în urmă cu 6-7 ani licitaţia începea de la 1 leu/mp/zi ( 6,5 euro/lunar).

Cei interesaţi pot să afle mai multe informaţii cu un click AICI!

Read more...

Ziua Vârstnicului la Câmpia Turzii: Sărbătorim vârstnicii din comunitatea noastră!

Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice se sărbătoreşte în fiecare an în data de 1 octombrie şi este un moment dedicat omagierii celor care au contribuit la dezvoltarea şi progresul comunității.

Cu acest prilej, Serviciul Public Local de Asistență Socială organizează în săptămâna 02.10.2017-06.10.2017 o serie de activităţi pentru persoanele de vârsta a 3- a din municipiul nostru, sub sloganul „Săptămâna Vârstnicului” .

Evenimentul va debuta în data de 3 octombrie 2017, de la ora 17:00, la Restaurantul „La Broscuța”.

Seara de 3 octombrie va fi una în care voia bună și bucuria reîntâlnirii cu membrii centrului se va concretiza în cadrul unei activități de socializare.

Vârstnicii comunității vor avea parte de momente artistice desăvârșite, alături de copiii talentați și ansamblurile folclorice din municipiul nostru, de prezentarea unor articole de artizanat confecționate în cadrul activităților desfășurate la Centru, dar și de etalarea talentelor culinare, în care plăcintele bunicilor vor fi degustate “ca acasă”.

Pe parcursul a două zile, în 3 și 4 octombrie, reprezentanții administraţiei locale, primarul Dorin Nicolae Lojigan şi viceprimarul Róbert István Szabó, însoţiţi de reprezentanţi ai Centrului de Asistență și Îngrijire la Domiciliu pentru Persoane Vârstnice, vor vizita beneficiarii asistați la domiciliu, pentru a le oferi un zâmbet, o floare, şi un dar.

Această întâlnire este un prilej în care ne exprimăm recunoștința pentru ceea ce bunicii și părinții noștri, prin experiența lor de viață, au oferit comunității.

 

„Săptămâna Vârstnicului„ se încheie cu un spectacol oferit lor, de către Primăria Municipiului Câmpia Turzii, în data de 5 octombrie 2017, ora 18:00, la Palatul Cultural „ Ionel Floașiu„.

Este vorba despre un spectacol folcloric intitulat Cum era odată-n sat, în care sunt implicate 3 asociații: Asociația Turda Tin, Ansamblul folcloric Țarina și Centrul de Zi Turda. Acesta va cuprinde o șezătoare în care se vor spune povești, se va cânta și se va juca, toate fiind presărate cu momente vesele din tradiția populară românească.

Vă așteptăm, la Palatul Cultural Ionel Floașiu ca și dumneavoastră (părinți, bunici, nepoți), să faceți parte, alături de noi, (Primăria Câmpia Turzii), din spectacolul folcloric Cum era odată-n sat.

DIRECȚIA RELAȚII CU COMUNITATEA

Read more...

Ședința festivă cu ocazia Zilelor municipiului Câmpia Turzii

În urma şedinţei extraordinare a Consiliului Local din data de 31 iulie 2017, a hotărârii de Consiliul Local nr.123, marți 1 august 2017,în sala mică a Palatului Cultural ”Ionel Floașiu” din Câmpia Turzii, a avut loc  o ședință festivă a consililui local  prin care s-au oferit titlul de Cetățean de Onoare unor personalități care și-au adus contribuția, prin diverse activități la promovarea municipiului Câmpia Turzii.

De asemenea s-au acordat diplome de apreciere directorilor instituțiilor, directorilor de şcoli şi licee, actuali pensionari, aflaţi în viaţă. În cuvântul de deschidere, primarul minicipiului Câmpia Turzii Dorin Nicolae Lojigan, a adresat mesajul de deschidere, a şedinţei oficiale şi mesajul către cetăţeni  cu privire la cea de a XX-a ediţie a Zilelor Municipiului „ Câmpia Turzii - Porţi Deschise” 1-13 august 2017.

S-au acordat titlul  de „Cetăţean de onoare” – post mortem:

 • Domnului Radu Florin Borza – pentru contribuţia sa adusă la nivel municipal în domeniul economic, implicare activă în administraţia locală şi judeţeană, în viaţa politică şi în acţiuni şi activităţi socio-umane.
 • Domnului Nicolae Raab – pentru contribuţia sa adusă la nivel municipal, naţional şi internaţional în domeniul sportiv, renumit jucător de fotbal şi antrenor la nivel naţional şi internaţional.

S-au acordat titlul  de „Cetăţean de onoare”:

 • Domnului Arpad Dorin Ratz - pentru contribuţia sa adusă la nivel municipal, naţional şi internaţional în domeniul inovaţiei, ridicarea prestigiului municipiului prin exprimarea pasiunii şi creativităţii.
 • Domnului Nicușor Lăcătuș - pentru contribuţia sa adusă la nivel municipal şi naţional în domeniul cultural, pregătire susţinută a tinerelor talente, acţiuni constante de voluntariat, activităţi civice organizate cu impact pozitiv pentru cetăţenii municipiului şi numeroase acţiuni umanitare la nivel zonal.
 • Domnului Ioan Alexandru Gabor - pentru contribuţia sa adusă la nivel municipal, naţional şi internaţional în domeniul cultural, de promovare a folclorului românesc în ţară şi străinătate, recunoscut ca unul dintre cei mai renumiţi instrumentişti şi dirijor de orchestră din România.
 • Domnului Petru Santeiu - pentru contribuţia sa adusă la nivel municipal, naţional în domeniul sportiv, renumit jucător de tenis şi antrenor la nivel naţional şi internaţional.

 

Lăcătuș Nicușor, cetățean de onoare:

 • Domnule primar, domnule viceprimar, doamnelor și domnilor consilieri, stimați invitați, pentru început doresc să vă spun, că mă onorează această dinstincție, mulțumesc primăriei municipiului Câmpiei Turzii, pentru că mi-au apreciat cei 15 ani de voluntariat, de asemenea, doresc să mulțumesc d-nului Rusu Eugen, directorul Casei de Copii, care mi-a călăuzit buna educație, de asemenea doresc să mulțumesc d-nei Florian Prahoveanu pentru că mi-a insuflat dragostea pentru activități de voluntariat, de asemenea doresc să mulțumesc Clubului Copiilor și Bazei 71 Aeriene pentru sprijinul acordat în derularea activităților. Mai doresc să mulțumesc voluntarilor în carea am găsiut sprijinul necesar în  desfășurrea activitățiilor, colegilor din Asociația Civică pentru Inițiativă și Acțiune Comunitară. Vreau să vă spun că pentru mine voluntariatul nu a avut și nu are culoare politică. Mulțumesc de asemenea generaților de copii, care mi-au hrănit sufletul prin modul lor de a fi, și nu în ultimul rând doresc să-i mulțumesc soției mele care mi-a înțeles acea vocație de a fi voluntar. Vă mulțumesc.

Borza Camelia, soția regretatului Radu Florin Borza:

 • În primul rând vreau să-i mulțumesc d-lui primar, d-lui viceprimar, consilierilor care au avut această inițiativă de al premia pe soțol meu (Radu Florin Borza) și tuturor prietenilor, cunoscuților și cetățenilor municipiului Câmpia Turzii, care au crezut în el, l-au ajutat, au fost lângă el atât în viața profesională unde Radu a încercat să exceleze cât și în viața politică. Vă mulțumesc tuturor.         

 S-au acordat diplome de apreciere directorilor instituțiilor, directorilor de şcoli şi licee, actuali pensionari, aflaţi în viaţă:

 • Domnului Ioan TULAI - director  Şcoala Generală nr. 5 , perioada  1976 -1989.
 • Doamnei Maria CRĂCIUN -director al Liceului Teoretic, perioada 1989- 1990.
 • Doamnei Angela MARIAN - director al Liceului Toretic „Pavel Dan” în perioada:  1992 –   1994 şi  decembrie 1998 – ianuarie 2017.
 • Doamnei Mariana SOPORAN - director al Liceului Teoretic Pavel Dan în perioada septembrie 1994 - noiembrie 1998.
 • Domnului Alexandru DEAC – director Liceul Industrial, în perioada 1986 – 1990.     
 • Doamnei Zenaida FĂGĂDAR - director Grup Şcolar Industrial Metalurgic, în perioada 1995 – 1998 şi 2006.
 • Domnului Simion MARIAN - director Grup Şcolar Industrial Metalurgic, în perioada 1998 - 2001
 • Doamnei Dorina SĂRMĂŞAN – director al Colegiului Tehnic Victor Ungureanu, în perioada 2001 – 2006.
 • Domnului Dragomir TITU - director Şcoala Generală nr.1, în perioada 1963 – 1971
 • Doamnei Augusta BARBU - director Şcoala Generală nr.2 , în perioada 1971 – 1980
 • Doamnei Florica GIURGIU - director Şcoala Generală nr.1 în perioada 1962-1968, respectiv în perioada 1975-1977 şi director Şcoala Generală nr.2 , în perioada 1988 - 1990.
 • Doamnei Mariana CÎMPEAN - director Şcoala Generală Avram Iancu, în perioada 1990-2007
 • Domnului Eugen RUSU - director Şcoala Generală nr.1, în perioada 1968-1975.
 • Doamnei Olivia RUSU - director Şcoala Generală nr.1, în perioada 1977-1979 -
 • Domnului Emil BUJOR - director Şcoala Generală nr.1, în perioada 1979-1995.
 • Doamnei Felicia HIDIŞAN - director Şcoala Generală Mihai Viteazul, în perioada 1995- 2009.

În încheierea acestei ședințe festive, grupul vocal ,,Melody” de la Clubul Copiilor a susținut un mic recital artistic.

Read more...

Maria Mărgărițoiu și Diana Mureșan sunt printre cei 97 de elevi din România care au luat nota 10 la BAC

Elevele Maria Mărgărițoiu și Diana Mureșan, ambele de la Liceul Teoretic "Pavel Dan", au reuşit o performanţă greu de atins: nota 10 la toate probele examenului de Bacalaureat. Dacă anul trecut au obținut media maximă 78 de elevi, note de 10 BAC 2017 sunt 97 la nivel naţional, înainte de rezolvarea contestațiilor, iar printre cei 97 se regăsesc şi elevele din Câmpia Turzii.

Din cei 134 de elevi ai Liceului Teoretic "Pavel Dan" care au susţinut examenul de BAC 127 au obţinut notă de trecere ceea ce înseamnă o promovabilitate de 94,77%, 41 din ei obţinând medii peste 9.

În ceea ce priveşte Colegiul Tehnic "Victor Ungureanu" din 87 de elevi înscrişi, doar 50 de elevi au obţinut medie de trecere, promovabilitatea fiind de 57,47%, 3 elevi obţinând medii peste 9.

Organizatorii UNTOLD continuă și în acest an tradiția de a oferi gratuitate la festival tinerilor care iau 10 la examenul de bacalaureat. Și pentru că 2017 a adus un nou festival în familia UNTOLD, reprezentanții celui mai bun festival din Europa au decis ca tinerii care vor lua 10 la Bac merită să aibă acces gratuit și la NEVERSEA. Pe lângă participarea gratuită la cele mai atractive festivaluri din Europa, absolvenții de 10 vor primii și câte un voucher în valoare de 500 RON din partea Kaufland România.

Read more...

FLORI DE PE ARIES la cea de-a XII –a ediţie

Sâmbătă, 17 iunie 2017, Primăria şi Consiliul Local Câmpia Turzii, a organizat cea de-a XII – a ediţie a Festivalului de Folclor intitulat ”Flori de pe Arieş”. Festivalul are ca scop principal promovarea valorilor tradiţionale româneşti, a jocului popular românesc şi transmiterea lor , mai departe, din generaţie în generaţie.

La ora 17.00 a început Parada portului popular în faţa clădirii primăriei C. Turzii, în cadrul căreia fiecare ansamblu folcloric a avut o reprezentaţie de câte două minute, în faţa celor prezenţi.

La cea de a XII-a ediţie a festivalului “Flori de pe Arieş”, au evoluat pe scena Palatului Cultural Ionel Floaşiu mai multe ansambluri folclorice: “Doina Costeştilor” din Botoşani, “Romanaţi” din Caracal, “Ardeleana”, “Mugurelul”şi ansamblul folcloric maghiar “Tulipanep” din C. Turzii şi ansamblul folcloric “Urca“ din comuna Viişoara,.

Festivalul s-a încheiat cu “Festivitatea de premiere” - în semn de apreciere şi mulţumire pentru participare - domnul viceprimar al municipiului C. Turzii, Robert Szabo, a înmânat diplome conducătorilor ansamblurilor prezente la eveniment.
Dan Istrate

Read more...

EXCLUSIV: Imagini de la ritualurile masonice de la Câmpia Turzii organizate de consilierul judeţean Petre Pop!

Petre Pop este de departe cel mai controversat politician din Câmpia Turzii la ora actuală. Lăsând la o parte faptul că a reușit performanța să-și ducă partidul în opoziție după ce l-a sacrificat pe Radu Hanga în primăvara anului trecut din dorința de a avea puterea completă în Câmpia Turzii, actualul consilier județean (aflat în concediu de paternitate pe o indemnizație mai mare decât a primarului Dorin Lojigan, adică circa 5000 de lei) e pe cale să pună Câmpia Turzii pe harta rușinii naționale.

În timpul în care ocupa funcţia de administrator public, o funcţie inventată după chipul şi asemănarea lui Petre Pop şi plătită regeşte din bani publici, în Câmpia Turzii au apărut primele loje masonice, având politicianul cap de afiş. Iniţiat în organizaţie la finalul anului 2015, Petre Pop împreună cu mai mulţi membrii PSD au înfiinţat la Câmpia Turzii 3 loje masonice.

Masoneria

Francmasoneria (masoneria) este, conform site-ului Marii Loje Naționale din România, www.mlnr.ro  un Ordin iniţiatic străvechi şi respectat în întreaga lume, cu un caracter tradiţional şi simbolic. Ea este o frăție a oamenilor liberi, indiferent de religie sau de clasa socială. Întemeiată pe principiul toleranţei, Francmasoneria se dezvoltă prin diversitatea sa confesională şi socială, spre atingerea unui ţel comun: urmarea propriului drum al fiecăruia dintre noi către perfecţionarea de sine. Masoneria e un pas spiritual, structurat asemeni unei organizări a vieţii umane şi a unei modalităţi de existenţă. Organizaţia Masonică există pentru a garanta libertatea şi independenţa creaţiei şi muncii fiecăruia, cât şi pentru a asigura un sprijin colectiv. Drumul este alcătuit din mai multe etape, care permit un progres continuu.

Despre Masonerie există două puncte de vedere

Primul, pro-masonic, prezintă masoneria ca pe o organizație fraternă, ai căror membri sunt uniți de idealuri comune morale și metafizice care fac parte din mișcarea filozofică umanistă. În cele mai multe dintre ramuri, francmasonii sunt deasemenea uniți de credința într-o Ființă supremă transcendentă, indiferent de numele pe care I-l dau credincioșii. Câtă vreme masoneria tinde spre perfecționarea omului, este compatibilă cu orice credință sau convingere sinceră și nu ar trebui să apară probleme. În argumentarea pro-masonică se invocă actele de caritate, nu puține, calitatea membrilor, adesea oameni cu multiple competențe și răspunderi, comportamentul modest și conduita exemplară a francmasonilor în societate, precum și sprijinirea diverselor proiecte umanitare. Fiind foarte clare și bine definite, aceste caracteristici nu necesită o analiză introspectivă.

Al doilea, anti-masonic, prezintă această organizație într-o lumină diabolică, socotind-o o pseudoreligie, cu o organizare ermetică, antisocială, complotistă si satanistă. Adversarii francmasoneriei au apărut chiar de la nașterea acesteia. Astăzi, unii clerici creștini sau musulmani consideră francmasoneria ca primejdioasă pentru credincioși, întrucât francmasonii pot fi de orice credință fără discriminări, prin urmare amestecați, și propovăduiesc toleranța față de cei ce nu împărtășesc aceleași convingeri, câtă vreme aceste convingeri respectă democrația și drepturile omului. Potrivit respectivilor clerici, o asemenea poziție nu poate fi compatibilă cu dogma religioasă. Conform adepților teoriei conspirației dar și ai altor oameni care au avut de a face cu adepții acestei organizații francmasoneria este o organizatie secreta, o perfidă conspiraţie mondială cu scopuri malefice ascunse (singura organizaţie politică ce foloseşte în rău energiile naturii, prin ritualuri de magie neagră şi prin invocarea forţei Satanei), care urmăreşte să stăpânească într-un mod tiranic oamenii acestei planete (consideraţi simple animale cu faţă umană), prin instaurarea unei aşa-zise Noi Ordini Mondiale, în realitate noul haos al Satanei. Francmasoneria este de fapt condusă din umbră de mişcarea Sionistă prin intermediul aşa-zisului Guvern ultrasecret „invizibil” al Terrei numit şi Majestic 12 şi prin Marea Lojă Mamă şi Consiliul Suprem (formate numai din membri sionişti) B’NAI B’RITH.

Francmasoneria la Câmpia Turzii

Conform informațiilor pe care le deținem la Câmpia Turzii există un "Mare Orient" format din 3 Loje: Crucis Fratres (loja masculina condusă de Petre Pop), Hypatia (loja feminină condusă de Monica Uioreanu) şi Comanderia Cavalerilor de Malta Câmpia Turzii. 

Primul semn al existenţei lojelor masonice la Câmpia Turzii se află în Muzeul Prima Şcoală Română, pe o plăcuţă gravată în lemn. Placa a fost montată acolo la ordinele "Maestrului Mason" Petre Pop.

 

Ritualurile masonice

Ritualurile la care masonii din Câmpia Turzii (majoritatea fac parte din PSD) au loc la parterul unui bloc din apropierea sediului PSD. Printre obiectele folosite se găsesc funii cu care sunt legaţi de gât noii adepţi, săbii, pumnale, însemnele masonice (echerul, compasul, piramida), tabla de şah, dar şi un sicriu sau un cap de schelet. Interesant e că în imaginile de la ritualurile ce au loc la Câmpia Turzii apar şi nişte scaune care până anul trecut se găseau pe holurile Palatului Cultural.

Jurământul cumplit pe care cei ce intră în masonerie trebuie să-l respecte

“Jur, in numele Arhitectului Suprem al tuturor lumilor, sa nu divulg niciodata secretele, semnele, cuvintele, invataturile sau practicile francmasoneriei si sa pastrez tacere vesnica asupra lor.
Fagaduiesc si jur sa nu tradez niciodata nimic din acestea, nici prin scris, nici prin grai, nici prin gesturi, nici sa pun pe altcineva sa scrie, sa litografieze, sa graveze, sa tipareasca ceva, sa nu dau in vileag in vre-un fel ceea ce mi s-a descoperit pana in aceasta clipa sau ce mi se va descoperi in viitor. Daca nu ma voi tine de cuvant, ma oblig sa ma supun la urmatoarea pedeapsa:
– sa mi se arda buzele cu fier inrosit;
– sa mi se taie o mana;
– sa mi se smulga limba din gura;
– sa mi se reteze gatul;
– cadavrul meu sa fie spanzurat in loja in timpul primirii unui nou frate, iar dupa aceea sa fie ars iar cenusa aruncata in vant.” este jurământul depus de participanţii la aceste ritualuri.

Printre persoanele identificare în pozele ce au intrat în posesia noastră, pe lângă Petre Pop şi Monica Uioreanu, apar angajaţi ai Companiei de Apă Arieş, profesori, angajaţi ai Primăriei, dar şi persoane venite din alte localităţi pentru iniţiere.

Serialul dezvăluirilor va continua! 

Read more...

eXpress center angajează personal full time!

Vrei sa faci parte dintr-o echipa tanara? Vrei sa lucrezi intr-un mediu placut, dinamic alaturi de o echipa de profesionisti?

 

Program Full Time - contract pe perioada nedeterminata!

 

CERINTE OBLIGATORII: 

- cunostinte AVANSATE Windows 7, Microsoft Office, Acrobat Reader

- varsta: 20-35 ani

 

Descrierea postului:

- consultant vanzari in magazin de birotica/papetarie/cadouri/copy-center

- preia comenzi de la clienti (persoane fizice si juridice)

- executa modele pe calculator (carti de vizita, colaje foto,...)

- manevrabilitate si cunostinte in ultilizarea calculatorului, copiatoarelor,...

 

Trimite CV-ul in format EUROPASS insotit de o fotografie pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Job-urile sunt diponibile incepand cu aprilie 2017.

Read more...

Începe curățenia generală de primăvară la Câmpia Turzii

Primăria municipiului Câmpia Turzii în colaborare cu Compania de Salubritate S. A şi S.C Domeniul Public SA a început curăţenia generală de primăvară. 

În această perioadă se desfăşoară activităţi de întreţinere a străzilor: curăţat şi răzuit rigole, colectare şi transport deşeuri din 6 până în 17 martie a.c., precum şi toaletarea copacilor aflaţi pe domeniul public al Municipiul Câmpia Turzii, după următorul program:

SĂPTĂMÂNA I:

LUNI (06.03.2017) - Activitate de curăţat şi răzuit manual rigole, de întreţinere a străzilor, colectare, transport deşeuri menajere şi nemenajere pe tronsonul DN15, E60 - zona MIG,  până la Parohia Ortodoxă nr. 3 Câmpia Turzii;

MARŢI - MIERCURI (07-08.03.2017) - Activitate de curăţat şi răzuit     manual rigole, de întreţinere a străzilor, colectare, transport deşeuri menajere şi nemenajere pe tronsonul DN15, E60 - zona Bisericii Ortodoxe nr. 1 Câmpia Turzii, până la ieşire din municipiul Câmpia Turzii spre Turda;

JOI - (09.03.2017) - Activitate de curăţat şi răzuit manual rigole, de întreţinere a străzilor, colectare, transport deşeuri menajere şi nemenajere Cartier Insulă;

VINERI (10.03.2017) - Activitate de curăţat şi răzuit manual rigole, de       întreţinere  a străzilor, colectare, transport deşeuri menajere şi nemenajere Cartier Blocuri.

 

SĂPTĂMÂNA II:

LUNI-MARŢI (13-14.03.2017) - Activitate de curăţat şi răzuit manual rigole, de întreţinere  a străzilor, colectare, transport deşeuri menajere şi     nemenajere Cartier Şarât;

MIERCURI (15.03.2017) – Activitate de curăţat şi răzuit manual rigole, de întreţinere a străzilor, colectare, transport deşeuri menajere şi nemenajere Cartier Sâncrai;

JOI (16.03.2017) - Activitate de curăţat şi răzuit manual rigole, de întreţinere a străzilor, colectare, transport deşeuri menajere şi nemenajere Cartier Lut şi tronsonul: Autogară – Cimitir şi Capela de pe str.I.Jianu ;

VINERI (17.03.2017) - Activitate de curăţat şi răzuit manual rigole, de întreţinere a străzilor, colectare, transport deşeuri menajere şi nemenajere pe tronsonul DN15, E60, zona centrală, pe traseul: Restaurant Apollo – Biserica Ortodoxă nr. 3 Câmpia Turzii.

 

Cu privire la cosmetizarea copacilor aflaţi pe domeniul public al municipiului nostru, vă facem cunoscut că până la sfârşitul lunii martie 2017 se finalizează toaletarea acestora.

Programul de lucru privind curăţenia generală în Municipiul Câmpia Turzii poate fi accesat şi pe site-ul www.campiaturzii.ro.  

În această activitate implicăm cetăţenii municipiului. Sugestiile privind activitatea de curăţenie generală a municipiul Câmpia Turzii se pot face la telefon:  0264 368 335 - Serviciul Investiţii, persoană de contact: Radu VAIDA şi telefon:  0264 368 004 - int.116 - Serviciul Poliţie Locală, persoană de contact: Marieta PUŞCAŞ, sau la sediul Primăriei Municipiului Câmpia Turzii, str. Laminoriştilor nr. 2-4.

 

Dorin Nicolae LOJIGAN

Primarul Municipiului Câmpia Turzii

Read more...
Subscribe to this RSS feed

Sectiuni

Adrese utile

Recomandari

Follow Us

×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time