Maria Mărgărițoiu și Diana Mureșan sunt printre cei 97 de elevi din România care au luat nota 10 la BAC

Maria Mărgărițoiu și Diana Mureșan sunt printre cei 97 de elevi din România care au luat nota 10 la BAC

Elevele Maria Mărgărițoiu și Diana Mureșan, ambele de la Liceul Teoretic "Pavel Dan", au reuşit o performanţă greu de atins: nota 10 la toate probele examenului de Bacalaureat. Dacă anul trecut au obținut media maximă 78 de elevi, note de 10 BAC 2017 sunt 97 la nivel naţional, înainte de rezolvarea contestațiilor, iar printre cei 97 se regăsesc şi elevele din Câmpia Turzii.

Din cei 134 de elevi ai Liceului Teoretic "Pavel Dan" care au susţinut examenul de BAC 127 au obţinut notă de trecere ceea ce înseamnă o promovabilitate de 94,77%, 41 din ei obţinând medii peste 9.

În ceea ce priveşte Colegiul Tehnic "Victor Ungureanu" din 87 de elevi înscrişi, doar 50 de elevi au obţinut medie de trecere, promovabilitatea fiind de 57,47%, 3 elevi obţinând medii peste 9.

Organizatorii UNTOLD continuă și în acest an tradiția de a oferi gratuitate la festival tinerilor care iau 10 la examenul de bacalaureat. Și pentru că 2017 a adus un nou festival în familia UNTOLD, reprezentanții celui mai bun festival din Europa au decis ca tinerii care vor lua 10 la Bac merită să aibă acces gratuit și la NEVERSEA. Pe lângă participarea gratuită la cele mai atractive festivaluri din Europa, absolvenții de 10 vor primii și câte un voucher în valoare de 500 RON din partea Kaufland România.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top

Sectiuni

Adrese utile

Recomandari

Follow Us

×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time