Life & Style

VIDEO: Crina Cristurean a uluit juraţii la Românii au Talent!

Crina Cristurean are 13 ani, este din Câmpia Turzii şi a venit la Românii au Talent 2017 pentru a interpreta un cântec cu vocea ei de înger. Ea face parte din grupul vocal "Melody" al Clubul Copiilor din Câmpia Turzii şi este pregătită de Nicuşor Lăcătuş.

S-a făcut liniște în sală când Crina a început să cânte aria "Nessun dorma".

"Ai un zâmbet grozav. Îți doresc să ajungi pe o scenă și mai mare. Să ții cont și de a zis Andra: Să muncești pentru a deveni cineva. Nu ai cum să nu reușești", a zis Mihaela Rădulescu.

Crina Cristurean merge mai departe, cu patru de DA.

Read more...

Politicienii din Câmpia Turzii - victimele Pamfletelor Câmpeneşti Turdene

Politicienii din Câmpia Turzii au fost în 2016 "victimele" pamfletelor pe Facebook. În primăvara lui 2016, înainte de campania electorală pentru alegerile locale, pe Facebook a apărut o pagină, Pamflete Câmpeneşti Turdene, pe care principalii actori politici din Câmpia Turzii au fost ironizaţi.

Niciun politician local nu a scăpat, autorul păstrând o echidistanţă atunci când şi-au ales "victimele".

Am încercat să luăm legătura cu administratorul paginii, prin intermediul paginii, dar acesta a refuzat să ne dea foarte multe detalii. Am aflat doar că e vorba de o echipă formată din mai multe persoane care nu au nicio legătură cu scena politică.

"Vrem să ajutăm populaţia să deschidă ochii atunci când votează. Vrem un oraş fără Petre Pop, Lojigan, Galezi! În 2017 avem multe materiale pregătite, iar dacă oamenii se regăsesc în materialele noastre îi invităm să contribuie." ne-a transmis administratorul paginii.

În ceea ce priveşte reacţia politicienilor, autorul paginii te-a declarat: "Deşi se declară fani şi dau like-uri sau chiar distribuie materialele noastre, primim zeci de mesaje de ameninţare în privat. Dar ştiţi vorba aceea... pe ăştia-i avem...cu ăştia defilăm...".

Cu acordul administratorului paginii, în fiecare ediţie Câmpia eXpress va prezenta ultimele noutăţi în materie de Pamflete Câmpeneşti Turdene.

Mai multe imagini AICI: Pamflete Câmpeneşti Turdene

Read more...
Subscribe to this RSS feed

Sectiuni

Adrese utile

Recomandari

Follow Us

×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time