Avertizare
  • JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 535

Compania de Salubritate Campia Turzii SA în mijlocul locuitorilor satului Urca

compania de salubritate urcaÎn data de 4 februarie 2014, începând cu orele 11:00, la Căminul Cultural din satul Urca, comuna Viişoara, a avut loc, la iniţiativa Primăriei Comunei Viişoara, o întâlnire cu locuitorii satului Urca, la care au participat: Roman Ioan – primar al Comunei Viişoara, membrii ai Consiliului Local al Comunei Viişoara, Şandru Ioan Lucian – director general al Companiei de Salubritate Câmpia Turzii S.A., reprezentanţi ai A.P.I.A. Cluj şi ai Inspectoratului de Poliţie Cluj, funcţionari din cadrul Primăriei Comunei Viişoara.

Cu această ocazie, directorul genral al Companiei de Salubritate Campia Turzii S.A., dl. Şandru Ioan Lucian, a informat participanţii la întâlnire în privinţa serviciilor furnizate de societate, situaţia şi importanţa implementării sistemului de colectare selectivă a deşeurilor precum şi avantajele colectării selective a deşeurilor, atât în ceea ce priveşte atingerea obiectivelor de mediu cât şi în privinţa menţinerii tarifelor la un nivel apropiat de cel actual.

De asemenea s-au purtat discuţii privind programul de încasare a facturilor aferente serviciului de salubritate, precum şi modalitatea de prevenire a unor eventuale manifestări infracţionale din partea unor terţe persoane care se recomandă a fi reprezentanţi ai operatorului de salubritate.

Last modified onDuminică, 17 Iulie 2016 17:11

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top

Sectiuni

Adrese utile

Recomandari

Follow Us

×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time