Locotentul Alexandru Gheorghe - cea mai stringenta problema a Armatei?

Locotentul Alexandru Gheorghe - cea mai stringenta problema a Armatei?

Asociatia pentru Apararea Drepturilor Militarilor Activi si in Rezerva A.D.M.A.R, denunta public abzurile grosiere precum si incercarile de intimidare la care a fost si este supus locotenentul Alexandru Gheorghe de la unitatea militara 01969 Campia Turzii.

Astfel, de circa 5 luni de zile acesta a fost supus unui lung sir de sicanari si abuzuri care au culminat cu propunerea de trecere in rezerva luata de 2 consilii de judecata dispuse de catre comandantul unitatii, comandorul Oatu Marius, acesta avand un interes direct subiectiv impotriva locotenentului Alexandru Gheorghe, care i-a depus o plangere penala la Parchetul Militar Cluj Napoca si a inaintat mai multe sesizari si rapoarte catre esloanele superioare ale Ministerului Apararii Nationale referitoare la posibile multiple infractiuni comise de catre acesta in exercitarea atributiilor de serviciu.Motivarea juridica este mai mult decat hilara : locotenentul Alexandru Gheorghe se face vinovat de acordarea unui interviu televiziunii Romania Tv , despre propria persoana.

Motivele reale : denunturile impotrivaposibilellor infractiuni comise de catre comandorului Oatu Mihai Marius dar si infiintarea asociatiei ADMAR care isi propunea sa apere si sa promoveze drepturile militarilor. Se pare ca aceasta actiune a deranjat cel mai mult, mai ales in conditiile in ADMAR a atras atentia in repetate randuri asupra diverselor incalcari ale drepturilor militarilor.

Desi propunerea de trecere in rezerva a fost inaintatata esaloanelor superioare ei nu i s-a dat curs asa cum a fost formulata, insa ministrului apararii nationale i s-a dat spe semnare si parafare un ordin prin care locotenentul Alexandru Gheorghe este retrogradat in functie si exilat la Capu Midia , judetul Constanta, desi juridic acest lucru nu ar fi fost posibil. Dar ca de obicei, acerst lucru il poate stabili doar instanta de judecata, singura si ulima reduta prin care un militar isi poate apara drepturile in Armata Romana a anului 2017, membra NATO.

Sperand sa provoace o demisie din partea locotentului Alexandru Gheorghe, mai marii Armatei nu inteleg ca unii militari sunt dispusi sa lupte pana la ultima picatura de sange pentru a-si aparea demnitatea si onoarea de militar dar si de fiinta umana impotriva celor ce au ajuns sa se considere stapanii de sclavi in unitatile militare pe carele comanda. Si cum sa nu ajungi sa te consider deasupra legilor si regulamentelor cand seful tau iti este fin de cununie? Cand finul tau trebuie sa ia masuri impotriva ta, atunci cand un militar indrazneste raporteze abuzurile pe care le comiti?

Castelul din nori se va darama !

Conducerea ADMAR

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top

Sectiuni

Adrese utile

Recomandari

Follow Us

×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time