Tiberiu are nevoie de ajutorul nostru!

Tiberiu are nevoie de ajutorul nostru!

Numele lui este Tiberiu, în vârsta de 27 ani, născut în Câmpia Turzii în anul 1989, absolvent al Universității Tehnice Cluj-Napoca, Facultatea  de Construcții Civile. Din februarie 2016 este angajat la  Sc. Gameloft România srl. 

Boala a debutat cu două luni cu o ușoară tusă și început de răgușală. A urmat un tratament cu antibiotice timp de două săptămâni prescris de medicul de familie. După cele două sămtămâni starea de sănătate s-a agravat și a fost trimis de medicul de familie la Medicala I secția ORL.

După un consult de specialitate a fost trimis să-și facă o radiografie toracică și un C.T care a evidențiat o tumaoare de aproximativ 20 cm în zona toracică și ganglioni limfatici măriți care i-au afectat corzile vocale.

În urma rezultatelor a fost internat la Chirurgie Toracică unde i-au fost făcute  alte analize punândui-se diagnosticul de LEUCEMIE ACUTĂ LIMFOBLASTICĂ TIP T, MENINGITĂ BLASTICĂ.

În urma diagnosticului a fost trimis la Spitalul Oncologic secția Hematologie unde este internat și în prezent urmând tratament de specialitate.

În urma discuțiilor avute cu medicul curant doamna Dr. Delia Dima s-a ajuns la concluzia, pentru a se vindeca, va fi nevoie de un transplant de măduvă. Ne fiind compatibil cu fratele lui intervenția medicală ar costa aproximativ 100.000 euro. 

Intervenția ar urma să se facă la Spitalul ,,Casa Sollievo Della Sofferenta San Giovanni” Rotondo Italia localitate situată lângă Bari.

Donațiile se pot face pe numele Suciu Viorel Tiberiu în contul RO15BTRL05101201L26363XX deschis la Banca Transilvania.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top

Sectiuni

Adrese utile

Recomandari

Follow Us

×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time