Miercuri – zi decisivă pentru Radu Bica

radu-bica arestatRecursul vicepreședintelui Consiliului Județean Cluj, Radu Bica, va avea loc miercuri, 9 noiembrie 2011. Recursul formulat de avocații edilului cu privire la decizia Curții de Apel Cluj, prin care acesta a ajuns după gratii, va fi judecat la Înalta Curte de Casație și Justiție din București.

Radu Bica este acuzat de luare de mită și este cercetat în stare de arest preventiv. Decizia magistraţilor clujeni de arestare preventivă a lui Radu Bica a fost motivată prin faptul că „există date certe că inculpatul a comis faptele pentru care este cercetat, iar lăsarea în libertate a acestuia ar influenţa continuarea cercetărilor în această cauză, având în vedere funcţia şi poziţia în societate a inculpatului", conform adevarul.ro.

Cel care îl va apăra pe Radu Bica miercuri, este profesorul de drept Gheorghiță Mateuț, cel care a reprezentat în instanță nume grele precum Dinu Patriciu, Gigi Becali, Gheorghe Funar sau Omar Hayssam și care este considerat unul dintre cei mai buni avocați din țară.

 

Last modified onDuminică, 17 Iulie 2016 17:11

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top

Sectiuni

Adrese utile

Recomandari

Follow Us

×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time