Consilierii locali din Câmpia Turzii se vor întâlni joi în ultima şedinţă ordinară din mandatul 2008-2012

consiliul local campia turziiUltima şedinţă ordinară a Consiliului Local al Municipiului Câmpia Turzii din mandatul 2008-2012 va avea loc joi, 24 Mai 2012, de la ora 13.00 în sala de şedinţe a Casei de Cultură "IONEL FLOAŞIU".

Pe ordinea de zi a şedinţei se află spre discuţie 6 puncte. Se va discuta proiectul de hotărâre privind aprobarea impozitelor şi taxelor locale, la nivelul Municipiului Câmpia Turzii, pentru anul 2013, proiectul de hotărâre privind aprobarea execuţiei bugetului de venituri şi cheltuieli al Municipiului Câmpia Turzii, pe anul 2011, proiectul de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului de venituri şi cheltuieli al Municipiului Câmpia Turzii, pentru anul 2012, proiectul de hotărâre privind transmiterea dreptului de administrare în favoarea Judeţului Cluj, asupra terenului în suprafaţă de 2,831 ha, aflat în domeniul public al Municipiului Câmpia Turzii, în vederea realizării obiectivului de investiţii "Închidere şi ecologizare depozit de deşeuri urbane neconform din Municipiul Campia Turzii".

O noutate pentru şedinţa de joi este proiectul de hotărâre privind stabilirea perioadei de desfăşurare a Zilei Metalurgistului şi a Zilelor Municipiului Câmpia Turzii. Proiectul domnului avocat Dorin Lojigan este al doilea proiect de hotărâre a unui consilier local din în acest mandat, 2008-2012, după proiectul lui Alexandru Tulai referitor la anularea HCL 144/2008 privind înscrierea pe tablele de demarcaţie a perimetrului administrativ-teritorial al Municipiului Câmpia Turzii și a denumirii istorice de "Aranyosgyéres", numai că iniţiativa domnului Tulai nu a trecut de votul consilierilor.

La punctul "Diverse" se va discuta despre plângerea prealabilă înaintată de domnul Dorin Lojigan pentru reanalizarea HCL nr. 31/2012, privind "aprobarea cantităţii de apă uzată evacuată de consumatorii casnici în reţeaua publică de canalizare a Municipiului Câmpia Turzii şi privind tariful practicat pentru furnizarea serviciului public de canalizare la nivelul Municipiului Câmpia Turzii, tarif unic în aria delegării Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Apa Văii Arieşului"

 

Last modified onDuminică, 17 Iulie 2016 17:11

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top

Sectiuni

Adrese utile

Recomandari

Follow Us

×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time