Mai sunt două zile până putem vizita Cluj Arena

cluj-arenaZiua Porţilor deschise la Cluj Arena va avea loc sâmbătă, 1 octombrie 2011. Până vineri, însă, lucrările trebuie finalizate.

În momentul de faţă, toate scaunele au fost montate şi aşteaptă compania suporterilor echipei de fotbal "U". Scaunele, în număr total de 30.335, sunt în diferite nuanţe de gri. Dintre acestea 629 sunt pentru VIP, clasa business, 748 VIP, clasa standard, iar 87 de scaune sunt VVIP. La acestea se adaugă 32 de locuri pentru persoane cu dizabilităţi locomotorii, 168 de scaune destinate presei şi 114 scaune pentru comentatorii TV, în timp ce 29.557 de scaune vor fi destinate spectatorilor.

Lucrările au ajuns pe ultima sută de metri: se amplasează pavajului, se aranjează scările, se udă gazonul, iar parcul din apropierea stadionului se bucură de o atenţie deosebită, întrucât este "vecinul" cel mai apropiat al stadionului şi trebuie să arate pe măsură. Doar o parte din indicatoare au fost montate, deocamdată, iar intrarea spre tribună aşteaptă să fie pavată.

Doritorii pot vizita stadionul sâmbătă în intervalul orar 14:00- 00:00. Cluj Arena va găzdui primul meci pe 11 octombrie, într-un amical cu ruşii de la Kuban Krasnodar.

 

Last modified onDuminică, 17 Iulie 2016 17:11

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top

Sectiuni

Adrese utile

Recomandari

Follow Us

×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time