JUDO: Patru locuri pe podium, dintre care unul pe prima treapta!

patru-locuri-pe-podium-dintre-care-unul-pe-prima-treapta-obtinute-de-tinerii-judoka-de-la-csm-campia-turzii-la-etapa-euroregiune-din-campionatul-national

Pe data de 4 iunie, s-a desfasurat etapa de Euroregiune a Campionatului National de Judo la categoriile de varsta U10, U11, U12 si U13, la aceasta participand cluburile din euroregiune, respectiv judetele Bihor, Maramures, Salaj, Bistrita-Nasaud, Satu-Mare si Cluj, cu un numar de 200 de sportivi.

La aceasta competitie a fost prezenta si echipa Clubului Sportiv Municipal Campia Turzii, antrenata de Nagy Alpar, care a avut in componenta sa patru sportivi, acestia reusind sa obtina rezultate foarte bune, dupa cum urmeaza: Istrate-Buturca Calin,U10 (categ. 34 kg) – locul 1; Stichs Lucas, U12 (categ. 46 kg) – locul 2; Muresan Alex, U12 (categ. 46 kg) – locul 3 si Ploscariu Victor, U12 (categ. 55 kg) – locul 2.

La finalul competitiei, antrenorul CSM-ului, Nagy Alpar, a declarat urmatoarele: “Am obtinut calificarea cu toti sportivii cu care am participat. M-am asteptat la un asemenea rezultat avand in vedere valoarea sportivilor si nivelul competitiei. Calificarea a fost primul pas, iar acum urmeaza etapa finala, unde le urez succes sportivilor mei”.

Last modified onDuminică, 17 Iulie 2016 17:08

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top

Sectiuni

Adrese utile

Recomandari

Follow Us

×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time