Avertizare
  • JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 535

Lovituri sub centură între primarul Dorin Lojigan și city managerul Petre Pop

Petre Pop Dorin Lojigan

Primarul Dorin Lojigan i-a pus gând rău administratorului public Pop Petre: și-a propus să desființeze postul de adminstrator public, ocupat de liderul PSD. 

"Funcţia de Administrator Public a fost până acum prost înţeleasă in cadrul administratiei locale la Campia Turzii si a reprezentat o influenta negativa atat asupra conducerii locale, cat si in ceea ce priveste dezvoltarea locala. Mai mult decat atat, a fost exclusiv o preocupare pe propriile interese in detrimentul cetatenilor. Consider ca este necesara o reorganizare a institutiei Primariei pentru maxim de transparenta si eficienta in ceea ce priveste munca desfasurata.

Primul pas in acest sens si prioritatea mea este desfiintarea postului de Administrator Public!" declara în urmă cu aproximativ două săptămâni primarul Dorin Lojigan.

Petre Pop, administratorul public şi lider al PSD-iştilor din Câmpia Turzii, a reuşit însă să-i pună beţe în roate primarului, şi, profitând de faptul că este proaspăt tată, a început demersurile pentru a intra în concediu parental, lucru care blochează funcţia minim 2 ani. Petre Pop va intra în scurt timp în concediu parental...şi nu oricum...ci cu indemnizaţie de 85% din ultimul salariu, încasând lunar peste 4000 de lei. La această sumă se mai adaugă încă aproximativ 3000 de lei din funcţiile politice ocupate: consilier judeţean, preşedinte CA la Compania de Apă Arieş şi membru CA la RADJ Cluj.

Dorin Lojigan a precizat pentru presa locală că nu va angaja o altă persoană pentru funcția de administrator public și că, oricum, va propune desființarea postului după ce vor expira cei doi ani de concediu de paternitate, la care are dreptul Petre Pop. De pe urma funcției pe care Dorin Lojigan o consideră ”inutilă”, Petre Pop a câștigat peste 200.000 de lei.

La scurt timp, Petre Pop i-a răspuns primarului: "Deși campania electorală s-a terminat, am observat că domnii liberali și UDMR-iști, de la putere în loc să se apuce de treabă, să muncească, să își pună în operă proiectul politic…(mă îndoiesc că au unul)…în loc să facă locuri de muncă, așa cum au promis…în loc să fie pentru ei prioritatea nr.1 cetățenii și administrația locală, mă atacă continu. Primesc mesaje de amenințare, îmi transmit că prioritatea lor este să mă dea afară din administratia locală, invocă tot felul de motive și pretexte… așa cum făceau și până acum. Ba mai mult am aflat că mai nou exista administrația Lojigan, nu administrația Câmpia Turzii.

Am mai observat un lucru și anume acela că dacă ești cu bun simț, nu reactionezi la atacurile personale și nu răspunzi cu același limbaj, te desconsideră, te consideră slab.

Un mic argument al tendențiozității si răutății personale se poate vedea și din pozele folosite de aceștia. Sunt poze cu mine din perioada cand aveam o problemă de sănătate, de obezitate, când aveam cu 90 de kg mai mult. Sunt imagini puse în mod intenționat folosind o problemă de sănătate, o problemă fizică, cu un scop clar de a mă ironiza. Tot din experiență stim că pentru obezitate există regim, pentru prostie din păcate nu.
Tot ceea ce declară este o chestiune doar de natură politică, nu de competență profesională. De ce? Pentru că le este frică de revanșa din 2020.
In urmatoarea perioadă de timp am să fac public raportul meu de activitate, rezultatele obținute, fondurile atrase și proiectele realizate. Si bineînțeles am să-mi schimb atitudinea față de acesti ,,domni’'.

"

Last modified onDuminică, 17 Iulie 2016 17:08

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top

Sectiuni

Adrese utile

Recomandari

Follow Us

×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time