Adrian Mischian e noul preşedinte Rotary Câmpia Turzii

Adrian Mischian e noul preşedinte  Rotary Câmpia Turzii

Vineri, 16 iunie, a avut loc într-un cadru festiv preluarea manda-tului de preşedinte al Rotary Câmpia Turzii pentru mandatul 2017-2018 de către consilierul local, Adrian Mischian.

Evenimentul a debutat cu prezentarea rezultatelor din anul rotaryan anterior, proiectele sociale și educaționale implementate, dintre care amintim Ziua Ștafetei, Semimaratonul de Înot pentru Tiberiu sau Concursul de Proiecte. A urmat apoi primirea noilor membri și în final ceremonia de schimbare a conducerii.

„Este o onoarea pentru mine că am preluat preşedinţia Rotary Câmpia Turzii pentru anul rotaryan 2017-2018. Mi-am propus un set de obiective îndrăzneţe pe care sunt convins că le voi îndeplini pe considerentul că am preluat Clubul Rotary după o perioadă foarte bună, lucru care se datorează echipei care a condus până în acest moment Clubul, echipă condusă de Doru Chiper. ... Personal voi pune accent pe proiectele educaționale, pentru că educația stă la baza dezvoltării noastre ca națiune. ...” a declarat Adrian Mischian.

Rotary este o organizaţie de oameni de afaceri şi specialişti, reuniţi pe plan mondial, care au un rol activ in comunitatile in care traiesc, imbogatin- du-si prin aceasta atat viata personala cat si pe cea profesionala. Rotary oferă ajutor umanitar, promovează cele mai înalte standarde etice în orice activitate profesională şi contribuie la instaurarea climatului de bunavoinţă şi pace în lume.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top

Sectiuni

Adrese utile

Recomandari

Follow Us

×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time