Avertizare
  • JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 535

CAA: A fost efectuată recepția finală a clădirilor și spațiilor operaționale reabilitate prin proiectul „Extinderea și reabilitarea sistemelor de apă și apă uzată în regiunea Turda – Câmpia Turzii’’

În data de 24.06.2016 a fost efectuată recepția finală a clădirilor operaționale CAA. Lucrările de extindere a spațiilor operaționale fac parte din contractul cu denumirea: „Reabilitare clădiri și spații operaționale” din cadrul proiectului „Extinderea și reabilitarea sistemelor de apă și apă uzată în regiunea Turda – Câmpia Turzii’’ iar realizarea acestora a fost efectuată din cota de cofinanțare a societății fiind o condiționalitate impusă de Uniunea Europeană pentru obținerea fondurilor europene. Lucrările au fost executate de  SC BALOR CONS SRL Sibiu iar valoarea investițiilor la terminarea lucrărilor este de 3.957.181,13 RON fără TVA. 

Prin intermediul acestei investiții au fost reabilitate două clădiri situate pe strada Axente Sever nr.2 și str. G-ral Dragalina FN. Cea de-a treia clădire a fost construită integral și face parte din complexul ce găzduiește sediul societății. Această cladire are 1550 metri pătraţi dispuși pe 3 nivele: parter și două etaje superioare. Lucrările au demarat la începutul anului 2015 şi au fost finalizate la finele lunii mai a acestui an, în noul imobil desfăşurându-şi activitatea angajaţii de la direcția logistică, tehnic, contabilitate, resurse umane și unitatea de implementare a proiectelor europene. Clădirea are spații moderne de birouri, săli de ședință, săli de conferință, sală de mese și facilități conexe activității de birou.

În paralel cu lucrările derulate la sediul central al CAA, s-au desfășurat și lucrările de reabilitare a clădirii ce a avut în trecut rolul de Centrală Termică (CT 15), din cartierul central de blocuri. Clădirea reabilitată, prevăzută în proiect cu parter și etaj, găzduiește acum laboratorul metrologic, birourile angajaților de la direcția producție, un atelier mecanic, magazia de materiale și arhiva societății, iar lucrările au fost finalizate la sfârșitul lunii aprilie. 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top

Sectiuni

Adrese utile

Recomandari

Follow Us

×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time