FLORI DE PE ARIES la cea de-a XII –a ediţie

FLORI DE PE ARIES la cea de-a XII –a ediţie

Sâmbătă, 17 iunie 2017, Primăria şi Consiliul Local Câmpia Turzii, a organizat cea de-a XII – a ediţie a Festivalului de Folclor intitulat ”Flori de pe Arieş”. Festivalul are ca scop principal promovarea valorilor tradiţionale româneşti, a jocului popular românesc şi transmiterea lor , mai departe, din generaţie în generaţie.

La ora 17.00 a început Parada portului popular în faţa clădirii primăriei C. Turzii, în cadrul căreia fiecare ansamblu folcloric a avut o reprezentaţie de câte două minute, în faţa celor prezenţi.

La cea de a XII-a ediţie a festivalului “Flori de pe Arieş”, au evoluat pe scena Palatului Cultural Ionel Floaşiu mai multe ansambluri folclorice: “Doina Costeştilor” din Botoşani, “Romanaţi” din Caracal, “Ardeleana”, “Mugurelul”şi ansamblul folcloric maghiar “Tulipanep” din C. Turzii şi ansamblul folcloric “Urca“ din comuna Viişoara,.

Festivalul s-a încheiat cu “Festivitatea de premiere” - în semn de apreciere şi mulţumire pentru participare - domnul viceprimar al municipiului C. Turzii, Robert Szabo, a înmânat diplome conducătorilor ansamblurilor prezente la eveniment.
Dan Istrate

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top

Sectiuni

Adrese utile

Recomandari

Follow Us

×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time