Vernisaj la “Vis-à-Vis”

Vernisaj la “Vis-à-Vis”

În data de 15 iunie 2017, orele 18.00, a avut loc o nouă întâlnire la prima cafenea culturală din Câmpia Turzii - “Vis-à-Vis”, organizată de Asociaţia Artiştilor Plastici din Câmpia Turzii.

Invitaţii Danielei Deac au fost Ana Maria Nagy, un designer în sticlă recunoscut la nivel national şi internaţional – autoarea expoziţiei intitulate „Universul sticlei” şi Dan Istrate, neobositul interpret, organizator de evenimente, prezentator, jurnalist şi artist fotograf prezent cu o expoziţie de fotografie imprimată pe lemn. A fost o întâlnire deosebită la care au participat şi Mihai Andrei Popa, Expert în artă fotografică la Școala de Arte “Tudor Jarda” Cluj-Napoca, poetului turdean Călin Pop dar şi o parte din elevii din clasa a VI-a de la Şc. Gimnazială Pădureni – invitaţi ai lui Dan Istrate.
În cadrul evenimentului, s-au depănat amintiri, alaturi de artiştii care au expus, în timp ce s-au degustat din preparatele tradiţionale pregătite de mamici ale elevilor implicaţi în proiectul lui Dan Istrate: Alexandra Bodea, Antonia Buţurcă, Adrian Cîndea, Antonio Daniel, Dragoş Ghejan, Darius Laţa, Paul Surgent, Ioana Coc, Alin Saroşi, Riana Ţîrlea, Diana Uţiu, Daiana Rus, Daniel Ursan şi Gabriel Hanuschi.

Primarul Dorin Lojigan şi viceprimarul Robert Szabo au fost prezenţi la eveniment, salutând faptul ca municipiul Câmpia Turzii are artişti talentaţi, oameni de valoare care contribuie la îmbogăţirea culturală a locului.

Foto: Mihai Andrei Popa

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top

Sectiuni

Adrese utile

Recomandari

Follow Us

×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time