Primăria Câmpia Turzii: comunicat referitor la furtuna din 1 august 2016 Featured

Primăria Câmpia Turzii: comunicat referitor la furtuna din 1 august 2016

Viceprimarul municipiului Câmpia Turzii, Róbert István SZABÓ, a mobilizat o echipă din municipiul nostru pentru a interveni în urma avertizării meteorologice de furtună anunţată pe data de 1 august 2016.

La ora 16.00, echipa de intervenţie formată din: S.C. Domeniul Public S.A., Compania de Salubritate, Compania de Apă Arieş-filiala Câmpia Turzii, S.C. Electrica, S.C. Reea Procons Serv SRL, Poliţia Municipiului Câmpia Turzii, Serviciul Public Poliţie Locală, Serviciul Situaţii de Urgenţă şi Echipa de Pompieri ai municipiului, au intervenit în următoarele locaţii: 

- Pasajul de sub calea ferată – vidanjare de către Compania de Apă Arieş şi dirijare trafic de către Poliţia Rutieră a Municipiului;

- Cartier Şarât – vidanjare apă de pe străzi şi curţi-Compania de Apă şi Echipa de Pompieri;

- Strada Andrei Mureşanu, lângă Pasarelă – vidanjare apă  de pe stradă şi curţi- Echipa de Pompieri;

- Strada Retezatului şi strada Constructorilor–eliberare căi de acces în urma pomilor căzuţi – S.C. Domeniul Public;

- Parcul Central Ionel Floaşiu–eliberare alee în urma bradului căzut-S.C.Domeniul Public şi S.C.Reea Procons Serv SRL;

- Parcul Municipal-împrejmuirea zonei afectate pentru evitarea accidentelor şi intervenţie pentru eliberarea celor zece pomi căzuţi. S-a eliberat platforma betonată şi pista de biciclete de către S.C. Domeniul Public, Compania de Salubritate şi Serviciul Public Poliţie Locală;

- O echipă formată din zece persoane de la Compania de Apă a desfundat manual scurgerile de ape pluviale pe toate arterele de circulaţie din municipiu.

- Au fost verificate dacă există fire căzute în urma pomilor sau a crengilor căzuţi pe strada Laminoriştilor, cartier Şarât şi zona străzii Pârâului,  de către S.C.Electrica SA şi SC Reea Procons Serv SRL.

S-au dat curs la toate solicitările primite telefonic din partea locuitorilor municipiului, au fost ridicaţi  pomi căzuţi şi crengi rupte  din curţile şi grădinile oamenilor, ex.: de pe strada Pârâului. În data de 1 august, la ora 19.30, toate căile de acces din municipiu au fost eliberate.

În această dimineaţă, începând cu ora 06.30, o echipă de la S.C. Domeniul Public, Compania de Salubritate S.A., Serviciul Public Poliţie Locală-Compartiment Mediu şi beneficiarii de ajutor social care prestează muncă în folosul comunităţii, se ocupă de eliberarea pomilor căzuţi în Parcul Municipal care au rămas neridicaţi de aseară. 

Viceprimarul municipiului Câmpia Turzii mulţumeşte întregii echipe care a intervenit şi cetăţenilor municipiului care au sesizat pagubele produse, dând dovadă de spirit civic, uşurând astfel, munca organelor implicate în această acţiune.

Acesta declară că administraţia publică împreună cu Serviciile Locale, sunt în continuare pregătite pentru a interveni în cazul posibilelor fenomene meteorologice anunţate.

Serviciul Relaţii Publice

Last modified onMarți, 02 August 2016 10:53

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top

Sectiuni

Adrese utile

Recomandari

Follow Us

×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time