Tabara de relaxare la COSTINEȘTI

tabara costinesti elevi pavel danÎn perioada 19-26 august 2013, elevii Liceului Teoretic “Pavel Dan”, sub coordonarea prof. Aurelian Bercea au participat pentru al 7-lea an consecutiv tabara de vară de la Costinești. Și in acest an locația a fost tot la Complexul Turistic Alex, datorită serviciilor de calitate ireproșabile oferite.

Complexul turistic dispune de spații de cazare pentru 2, 3 sau 4 persoane, modern mobilate, cu TV, cu baie proprie cu apă calda asigurată permanent. La restaurantul complexului, dotat cu aer condiționat, se asigură servicii de 3 mese pe zi, meniurile având specific ardelenesc. Țin să menționez că mâncarea este delicioasă, iar ospătarii sunt foarte serviabili, turiștii fiind de-a dreptul mulțumiți.

În incinta complexului se află o terasa acoperită de 150 de locuri, cu bar, biliard și ring de dans cu program de discotecă.

Și în acest an efectivul taberei a fost numeros, fiind constituit din 65 de persoane. Au participat elevi de liceu, majoritatea de la Liceul Teoretic ,,Pavel Dan", dar si câțiva de la Colegiul Tehnic ,,Victor Ungureanu" din Câmpia Turzii. Elevii au fost însoțiți de domnul profesor Aurelian Bercea, de doamna profesor Gina Farcaș de la Liceul Teoretic ,,Pavel Dan".

A fost o tabară deosebit de reușită, datorită faptului că vremea a fost superbă, 8 zile de plajă și soare intens, iar elevii s-au distrat pe cinste, profitând din plin de aceste zile .

Acum că ne aflam în pragul deschiderii noului an școlar 2013-2014 țin să urez dascălilor putere de muncă, satisfacții și împliniri pe plan școlar și personal, iar elevilor mult succes, râvnă și perseverență pentru a obține rezultate impecabile la sfârsit de an școlar.

Last modified onDuminică, 17 Iulie 2016 17:11

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top

Sectiuni

Adrese utile

Recomandari

Follow Us

×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time