Sportivii CSM Câmpia Turzii au făcut curăţenie în Parcul Mare (BERC)

În pragul Zilelor Municipiului, peste 100 de sportivi şi antrenori din cadrul Clubului Sportiv Municipal Câmpia Turzii au participat la o acţiune de ecologizare a Parcului Mare din oraş, răspunzând astfel invitaţiei lansate de directorul Companiei de Salubritate, Lucian Şandru, de a da o mână de ajutor în vederea finalizării campaniei de înfrumuseţare care a avut loc în ultimele zile la nivelul întregului municipiu.

”Vrem să mulţumim antrenorilor şi sportivilor de la CSM Câmpia Turzii pentru răspunsul prompt la invitaţia Directorului Companiei de Salubritate Câmpia Turzii, Ioan Lucian Şandru, de a ajută la finalizarea curăţeniei pentru zilele Municipiului. La această acţiune au participat peste 100 de copii. Sperăm ca efortul lor să influenţeze pozitiv cetăţenii pe durata manifestărilor organizate în Parcul Mare, iar la finalul acestora să găsim acelaşi peisaj curat şi îngrijit”, au precizat oficialii Companiei de Salubritate Câmpia Turzii.

Pe lângă acţiunea la care au participat astăzi, sportivii CSM Câmpia Turzii vor putea fi admiraţi şi în cadrul competiţiilor sportive ce se vor desfăşura pe parcursul celor 3 zile de sărbătoare, care debutează mâine la Câmpia Turzii.

csm compsal campia turzii 1

csm compsal campia turzii 2

csm compsal campia turzii 3

csm compsal campia turzii 4 

 

Last modified onDuminică, 17 Iulie 2016 17:11

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top

Sectiuni

Adrese utile

Recomandari

Follow Us

×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time