Sondaj 16-30 noiembrie: Dacă duminică ar fi alegeri, pe cine ai vota pentru funcţia de deputat sau senator?

sondaj campia turziiAu mai rămas câteva zile până la alegerile parlamentare...

Candidații și echipele lor de campanie încearcă în aceste zile să convingă cât mai mulți dintre persoanele nehotărâte să le acorde votul. Din păcate pentru ei, problema nu e la cei nehotărâți, ci la propriul electorat, care, după analizele noastre, va fi tot mai greu de mobilizat la vot.

După eșecul cu referendumul de suspendare a președintelui, tot mai mulți susținători ai Uniunii Social Liberale s-au declarat profund dezamăgiți de ceea ce se întâmplă pe scena politică. Același lucru se întâmplă și în tabăra adversă, unde PDL, sub un nou simbol electoral prea puțin cunoscut de popor, ARD, încearcă să se mențină pe linia de plutire. Nici la UDMR lucrurile nu sunt roz. PPMT s-ar putea să le dea bătai mari de cap, mai ales că aceștia din urmă duc o campanie foarte puternică folosindu-se de imaginea Ținutului Secuiesc.

La PPDD situația e neclară la nivel național. Mulți cred că partidul lui Dan Diaconescu nu va mai intra deloc în parlament după tentativa acestuia de a cumpara Oltchim, alții sunt de părere că mediatizarea acestui subiect va aduce acestui partid un procent semnificativ.

La nivel local, conform unor studii efectuate în ultimele zile, prezența la vot la nivelul municipiului nostru va fi de aproximativ 40%. În ceea ce privește sondajele, nu exista niciun sondaj de opinie concret la nivelul orașului nostru, deși unele partide încearcă din răsputeri să manipuleze populația pe ultima sută de metri.

Sondajul efectuat de ziarul nostru se adresează strict cititorilor noștri și reprezintă intenția lor de vot. Cu toate astea, sondajul e demn de luat în seamă de vreme ce au răspuns între 260 și 455 de persoane la fiecare etapă.

Rezultate sondaj 15-30 noiembrie

DEPUTAT

Hegedus Csilla – UDMR – 4,8%
Ivan Ilarie – USL – 24,6%
Moldovan Ioan – PPDD – 34,1%
Moldvoy Ákos – PPMT – 10,3%
Rusu Rareș Stelian – ARD – 20,4%
Tulai Alexandru – PRM – 5,7%

SENATOR

Bitay Levente - PPMT - 5%
Danciu Ion Pavel - PRM - 5%
Ianchiș-Ghețe Iulia - PPDD - 17.7%
Lorinczi Zoltan - UDMR - 1.9%
Moldoveanu Ramon - ARD - 30.8%
Nicoară Marius-Petre - USL - 39.6%

Last modified onDuminică, 17 Iulie 2016 17:11

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top

Sectiuni

Adrese utile

Recomandari

Follow Us

×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time