Șomerii clujeni primesc cartele şi telefoane mobile gratuite

telefon-gratuitȘomerii din județele Cluj și Alba vor primi gratuit cartele și telefoane mobile pentru a putea fi anunțați despre locurile muncă disponibile. Aceasta măsura face parte dintr-un proiect cu finanțare europeană în valoare de 3,7 milioane de euro.

Directorul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Cluj, Daniel Don, a declarat că 10.000 de șomeri vor primi cartele de telefon mobil încărcate cu 5 euro și telefoane mobile ieftine.

"AJOFM Cluj va inaugura la 1 august proiectul "Call Center" care beneficiază de finanțare europeană de 3,7 milioane de euro. În cadrul acestuia, 10.000 de șomeri din județele Cluj și Alba vor primi gratuit cartele de 5 euro și telefoane mobile ieftine pentru a putea fi anunțați în legătură cu locurile de muncă vacante și a fi îndrumați să se prezinte la angajatori la o anumită zi și la o anumită oră. În urma unui parteneriat cu un operator de telefonie mobilă, am primit pentru derularea acestui proiect 30.000 de minute și 5.000 de sms-uri pe lună. De asemenea, șomerii vor putea fi anunțați și în cazul în care va fi organizată o bursă a locurilor de muncă", a declarat Daniel Don în cadrul conferinței de presă de vineri.

Proiectul Call Center inițiat de AJOFM Cluj se va finaliza în august 2013.

Last modified onDuminică, 17 Iulie 2016 17:11

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top

Sectiuni

Adrese utile

Recomandari

Follow Us

×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time