Proiect "Şi noi avem drepturi" - Conferinţa de închidere proiect - 25 aprilie 2016

finalizare proiect pro assisto

Proiectul ”ȘI NOI AVEM DREPTURI”, finanţat prin granturile Spaţiului Economic European 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România, al cărui beneficiar este Asociația Pro Assisto, în parteneriat cu Asociația Autism Câmpia Turzii, s-a încheiat după o perioadă de implementare de 12 luni.

Scopul proiectului a fost asigurarea de suport și asistență pentru 30 de persoane cu dizabilități din Câmpia Turzii și familiile lor, în vederea recuperării și reabilitării funcționale, personale și sociale și integrării în comunitate.

Prin proiect s-a înființat un Centru de recuperare pentru copii cu autism și un Centru de zi pentru tineri cu dizabilități, care pot oferi servicii integrate: activități de dezvoltare cognitivă, senzorială, emoțională, activități de logopedie, art terapie, meloterapie, dezvoltarea autonomiei personale și sociale, activități de dezvoltare a abilităților manuale și educație parentală pentru părinți.

Valoarea totală, eligibilă, a proiectului este de 99 573,58 Euro, din care finanțarea nerambursabilă este de 88 866 Euro.

Last modified onDuminică, 17 Iulie 2016 17:08

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top

Sectiuni

Adrese utile

Recomandari

Follow Us

×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time