Nana Mouskouri a transmis un mesaj fanilor din România!

Nana jpgCelebra Nana Mouskouri a dorit să transmită un mesaj fanilor săi din România, cu puțin timp înaintea concertului pe care îl va suține.

Nana Mouskouri va concerta la Sala Palatului din București, pe 4 decembrie de la ora 20.00. Concertul va fi unul special, deoarece este pentru prima oară când Nana urcă împreună cu orchestra sa pe o scenă din România. Artista își va încânta fanii cu piese precum „Amazing Grace", „Only Love" sau „I Have A Dream".

„Doamnelor și domnilor, dragi prieteni din România... am avut privilegiul de a fi invitată să cânt pentru prima oară în România. Împreună cu muzicienii mei am pregătit un frumos program pentru voi, incluzând unele dintre cele mai celebre piese ale mele, pe care le-am cântat în jurul lumii în ultimii 50 de ani. Așa că sper să ne vedem pe 4 decembrie la Bucureștii, unde voi cânta piese despre speranță, pace și dragoste. Până atunci, să fiți bine" spune cu drag Nana în mesajul transmis fanilor.

Fanii care încă nu și-au luat bilete trebuie să știe că acestea se vând rapid, întrucât o categorie este deja epuizată și alte trei categorii sunt foarte aproape de epuizare. Cum îndrăgita artista are admiratori peste tot în lume, fani din Olanda, Franța, Spania, Germania vor veni la București special pentru preferata lor.

Pentru concertul live susținut de Nana Mouskouri și orchestra sa, prețurile biletelor sunt următoarele:

- 500 lei (categoria VIP)

- 400 lei (categoria 1)

- 300 lei (categoria 2)

- 200 lei (categoria 3)

- 150 lei (categoria 4)

- 100 lei (categoria 5) - nu se mai găsesc bilete la această categorie

Cei ce își doresc să o asculte live pe Nana Mouskouri, își pot achizitiona bilete de la Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center, Librăriile Adevărul și Eminescu, Magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul Național al Copiilor, Stația de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc să comande biletele online o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro și MYTICKET.RO.

Nana Mouskouri este cea mai populară voce a Greciei și a reușit să înregistreze de-a lungul carierei peste 1500 de cântece, în 15 limbi diferite și pe 450 de albume. În cariera sa de peste cinci decenii a vândut peste 400 de milioane de discuri și a devenit, astfel unul dintre cei mai bine vânduti artiști ai tuturor timpurilor!

 

Last modified onDuminică, 17 Iulie 2016 17:11

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top

Sectiuni

Adrese utile

Recomandari

Follow Us

×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time