"Mamă la 16 ani" proiecție video la Teatrul de Vară din Câmpia Turzii

casa cultura campia turziiUPDATE: Din cauza vremii nefavorabile evenimentul va avea loc în Sala Mare a Casei de Cultură "Ionel Floaşiu, vineri, 21 septembrie, la aceeaşi oră.

"Voluntarii Asociaţiei Civice pentru Iniţiativă şi Acţiune Comunitară din Câmpia Turzii organizează în data de vineri 21 septembrie 2012 de la ora 20, la Teatrul de Vară, o videoproiecţie a filmului ,,Mamă la 16 ani''. Tineretul şi nu numai este invitat să vină la vizionarea acestui film cu o ecranizare deosebită.

"Mama la 16 ani" prezintă povestea unei adolescente, Jacey, care în ciuda promisiunilor făcute mamei ei că nu va face dragoste cu prietenul ei, Brad, "reușește" să rămână însărcinată la vârsta de doar 15 ani. Inițial ea hotărăște să îl dea pe micul Charlie spre adopție, însă dragostea de mamă nu îi permite, în schimb primește ajutorul mamei sale, care hotărăște să crească copilul ca și când ar fi al ei. Aceasta hotărăște să își mute familia într-un orășel liniștit unde spera că Jacey își va continua liceul și va ajunge la Colegiu. Aici întâlnește o profesoară tânără și foarte îndrăgită de copii, Jane, care îi dă curajul de a recunoaște în fața tuturor că ea este adevărata mama a lui Charlie. Acțiunea este una deosebită, iar deznodâmăntul filmului este unul care pare a fi greu de acceptat și înteles.

Intrarea este liberă!

Last modified onDuminică, 17 Iulie 2016 17:11

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top

Sectiuni

Adrese utile

Recomandari

Follow Us

×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time