Liceul Teoretic „Pavel Dan” la un pas de câștigarea laboratorului

liceul teoretic pavel dan campia turziiLiceul Teoretic „Pavel Dan" din Câmpia Turzii ar putea câștiga un laborator IT, dotat cu 15 notebook-uri şi un server, în cadrul campaniei școlare „PROFI te premiază". Câmpia eXpress a prezentat pe 13 octombrie 2011 un material referitor la această campanie. Înainte cu două zile de încheierea concursului, vă prezentăm școlile fruntașe din orașul Câmpia Turzii, cu precizarea că doar primele două vor câștiga laboratorul, respectiv un videoproiector.

Liceul Teoretic „Pavel Dan" ocupă în acest moment primul loc cu un număr total de 1470620 puncte. Pe a doua poziție se situează Școala generală „Mihai Viteazu", cu 636540 puncte, urmată de Școala generală „Avram Iancu". La diferența de aproximativ o mie de puncte se situează Colegiul Tehnic „Victor Ungureanu", care ocupă a patra poziție.

Cetățenii care doresc să își pună amprenta asupra acestei campanii și să decidă care dintre aceste instituții de învățământ merită să câștige marele premiu pus în joc de organizatori, trebuie să voteze în continuare, în momentul în care achizițioanează produse din cadrul magazinului.

Campania a început în luna august și se va încheia pe 30 octombrie 2011.

 

Last modified onDuminică, 17 Iulie 2016 17:11

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top

Sectiuni

Adrese utile

Recomandari

Follow Us

×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time