Let’s do it Câmpia Turzii!

lets do itMâine, 24 septembrie, este ZIUA NAŢIONALĂ A CURĂŢENIEI. Voluntarii din Câmpia Turzii nu stau deoparte la chemarea ambiţioasei acţiuni „Let's do it, Romania!" şi vor aduna gunoaiele din mai multe zone ale oraşului.

Conform zicalei „Cine se trezeşte de dimineaţă, adună multe deşeuri", toţi cei care doresc să pună umărul pentru curăţarea zonelor poluate, se vor întâlni la ora 8 în faţa fântânei arteziene din Parcul Central şi, împreună cu reprezentanţii locali ai acţiunii, îşi vor împări sarcinile.

Şi-au anunţat participarea Şcoala „Mihai Viteazul", Liceul Teoretic „Pavel Dan", Colegiul Tehnic „Victor Ungureanu", precum şi alţi locuitori ai oraşului, care iubesc curăţenia şi doresc ca măcar în această zi, natura să „răsufle" uşurată, scăpată de povara deşeurilor aruncate fără simţ de răspundere în mijlocul ei, de-a lungul întregului an. Zonele care vor fi curăţate sunt malul Arieşului, pe diferite sectoare, drumul spre Lut, precum şi zona Şarât, în apropiere de biserică. Acţiunea va începe la ora 8:30 şi va dura atât cât este necesar pentru ca zonele vizate să fie curăţate.

La nivel naţional, Clujul se poate lăuda cu cel mai mare număr de volunatri înscriţi în lupta cu deşeurile. Peste 10.000 de persoane s-au înscris anul acesta pentru a doua ediţie a campaniei „ Let's do it, Romania", mai mult chiar decât în capitală, unde şi-au anunţat prezenţa doar 8.000 de voluntari. În total, la această campanie, în România, sunt așteptați 500.000 de voluntari, dublu față de anul trecut.

 

Last modified onDuminică, 17 Iulie 2016 17:11

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top

Sectiuni

Adrese utile

Recomandari

Follow Us

×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time