Avertizare
  • JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 535

De astăzi, se depun cererile pentru acordarea ajutorului în vederea încălzirii locuinţei

caloriferDe astăzi, 6 octombrie 2011, persoanele care doresc să îşi depună o cerere pentru acordarea ajutorului ce are în vedere încălzirea locuinţei, trebuie să facă acest lucru la sediul Primăriei municipiului Câmpia Turzii, în cadrul Serviciului Public de Asistenţă Socială.

Conform legislaţiei în vigoare, subvenţiile se oferă pentru persoanele care îşi încălzesc imobilul cu gaze naturale, lemne, cărbuni, precum şi cu ajutorul combustibililor petrolieri. Persoanele în cauză trebuie să prezinte, de asemenea, în momentul completării cererii, următoarele acte: copii după cartea de identitate (C.I.) sau după buletinul de identitate (B.I.), copii după certificatele de naştere pentru copiii sub 14 ani, copie după livretul de familie, adeverinţe cu venitul net, cupoane de pensie sau alte acte doveditoare ale venitului net din luna anterioară depunerii cererii, certificatul fiscal. Persoanele care folosesc gazul metan, trebuie să ataşeze şi o factură care să dovedească acest lucru.

De ajutoarele pentru încălzire urmează să beneficieze familiile ale căror venituri pe membru de familie nu depăşesc 786 de lei şi persoanele singure care nu au un venit mai mare de 1.082 de lei.

În această iarnă, însă, vor interveni unele schimbări faţă de anii precedenţi. Potrivit unui comunicat de presă al Guvernului, „principala modificare introdusă prin Hotărârea de Guvern vizează creşterea procentului de dosare care vor fi verificate, prin efectuarea de anchete sociale la domiciliu sau, după caz, la reşedinţa solicitantului". Totodată, Executivul precizează că anchetele sociale se vor realiza de personalul de asistenţă socială din subordinea consiliului local.

 

Last modified onDuminică, 17 Iulie 2016 17:11

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top

Sectiuni

Adrese utile

Recomandari

Follow Us

×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time