Critici dure pe tema Mechel Câmpia Turzii între PSD şi PDL

mechel campia turzii turnMechel e pe cale să închidă combinatul de la Câmpia Turzii, iar liderii PSD şi PDL au chef de ceartă. În tot acest timp sute de oameni sunt pe cale să-şi piardă locurile de muncă.

"Încă de la începutului anului 2012, Emil Boc a fost atenționat de intenția investitorilor ruși de a trece la disponibilizări. Atât reprezentanții guvernului cât și oficialii locali nu au venit cu vreo soluție pentru a preîntâmpina această dramă socială, ce a declanșat după doar câteva luni, un șoc social la Câmpia Turzii. Le reamintim democrat-liberalilor clujeni că dezinteresul față de combinatul Mechel Câmpia Turzii din ultimii patru ani s-a petrecut în guvernarea Boc-Ungureanu, sub patronajul local al domnilor Alin Tișe și Florin Stamatian", spune preşedintele PSD Cluj, Remus Lăpuşan.

Declaraţia vine după ce ieri PDL a acuzat USL de incompetenţă în administrarea situaţiei de la Mechel

„Constatăm cu stupoare faptul că premierul Victor Ponta i-a cerut doar astăzi ministrului Economiei, Daniel Chiţoiu, să verifice „rapid" modul în care investitorul rus şi-a respectat angajamentele asumate la privatizarea combinatului, în timp ce, în ultima lună, angajaţii unităţii au fost disponibilizaţi pe capete", arată PDL Cluj într-un comunicat de presă.

Last modified onDuminică, 17 Iulie 2016 17:11

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top

Sectiuni

Adrese utile

Recomandari

Follow Us

×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time