CNMB Vartex Râmnicu Vâlcea – CSM Câmpia Turzii 2-3

volei csm campia turzii valceaDupă meciul pierdut la Arad, ceva s-a schimbat în vestiarul echipei de ligă secundă CSM Câmpia Turzii. A urmat o victorie clară în faţa Dejului şi acum una în deplasare la Vâlcea. Dat fiind faptul că urmează un nou meci pe teren propriu, cu Târgu Mureş, meci în care elevii lui Liviu Popa pornesc ca favoriţi, se poate spune că echipa CSM-ului face până acum un tur de campionat aproape perfect.

Conducerea clubului din Câmpia Turzii a apreciat că jocul din etapa trecută cu CNE Lapi Dej a fost cel mai bun din acest an calendaristic şi jucătorii au ţinut să continue pe aceiaşi linie. La Vâlcea, lucrurile nu au stat la fel de bine, dar echipa s-a „strâns” în momentele grele şi după aproape două ore şi jumătate s-a impus în set decisiv.

De remarcat este şi faptul că galben-albaştrii s-au lovit de o echipă care a crescut mult de la ultima întâlnire directă şi a surprins în multe momente ale jocului. Primul set a fost controlat de CSM, numai că tratarea cu lejeritate a unor mingi a făcut ca scorul să fie unul strâns. După 0-1 la seturi, gazdele s-au agăţat de fiecare minge şi ajutate uşor de unele decizii ale arbitrilor, dar şi de lipsa de concentrare a CSM-ului au reuşit să intre în joc. Istoria s-a repetat în următoarele două seturi, setul trei fiind adjudecat de CSM şi când toată lumea vedea o victorie clară a oaspeţilor, jucătorii din Câmpia Turzii au scăpat printre degete setul 4.

Setul decisiv a fost plin de suspans. 10-3 pentru CSM, gazdele reuşesc apoi să egaleze, dar în final startul petrecerii s-a dat în tabăra oaspeţilor.

Antrenorul Liviu Popa a folosit la Vâlcea următorul lot de jucători:
Vălean Bogdan, Ormenişan Sorin, Remeş Dan, Moldovan Liviu, Raţiu Sorin, Moldovan Alin, Suciu George, Gânscă Cătălin, Ivan Ionuţ, Vanca Daniel, Muşulea Marius, Man Dragoş.

Etapa următoare se joacă sâmbătă, CSM Câmpia Turzii urmând să primească pe teren propriu vizita celor de la CS Avântul Torpi MS Târgu Mureş. Meciul se va juca începând cu ora 12 în Sala Sporturilor „Ioan Stanatiev”.

CLASAMENT A2 MASCULIN VEST
1. CS "U" Timişoara 14 p
2. LPS Bihorul Oradea 13 p
3. CS Chimszed Cluj 9 p
4. CSM Câmpia Turzii 8 p
5. CS ProVolei Arad 5 p
6. CNMB Vartex Râmnicu Vâlcea 4 p
7. CNE Lapi Dej 3 p
8. CSVC Banatul Caransebeş 3 p
9. CS Avântul Torpi MS Târgu Mureş 1 p

Last modified onDuminică, 17 Iulie 2016 17:11

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top

Sectiuni

Adrese utile

Recomandari

Follow Us

×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time