Candidaţii la funcţia de primar a municipiului Câmpia Turzii vor afla direct de la cetăţeni doleanţele acestora

CampiaTurziiCasaCulturaO dezbarea publică, intitulată "Mai mult pentru confortul şi sănătatea cetăţenilor din municipiul Câmpia Turzii", va avea loc pe 10 octombrie 2011, de la ora 17.00, în sala de şedinţe a Casei de Cultură "Ionel Floaşiu".

Scopul dezbaterii este acela de a aduce la cunoştinţă candidaţilor la funcţia de primar ai municipiului Câmpia Turzii, doleanţele cetăţenilor.

În mare, problemele dezbătute se vor referi la depozitarea necorespunzătoare a deşeurilor, lipsa trotuarelor în unele părţi ale oraşului, dificultatea deplasării în anumite zone cu bicicleta din cauza lipsei pistelor special amenajate, găsirea unui loc de parcare pentru remorcile care staţionează frecvent pe drumul european, în special la ieşirea spre Turda, unde acestea să poată rămâne fără a crea disconfort pietonilor, bicicliştilor sau autoturismelor care trec prin acea zonă.

Cetăţenii care doresc să paricipe la această dezbatere trebuie să completeze un formular de înscriere , care poate fi solicitat la adresa de mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Înscrierea şi redactarea unei motivaţii, până pe 5 octombrie, inclusiv, sunt cerinţele de bază pentru participarea la dezbatere.

Organizatorii evenimentului sunt: Asociaţia de proprietari Aurel Vlaicu 63-69, în colaborare cu Asociaţia pentru Protecţia şi Ajutorarea Handicapaţilor Motori, şi Asociaţia Pensionarilor.

 

Last modified onDuminică, 17 Iulie 2016 17:11

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top

Sectiuni

Adrese utile

Recomandari

Follow Us

×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time