Târgul Produs de Cluj va avea loc la Câmpia Turzii în perioada 1-4 iunie 2017 Featured

Târgul Produs de Cluj va avea loc la Câmpia Turzii în perioada 1-4 iunie 2017

Asociaţia ,,Produs de Cluj” şi Consiliul Judeţean Cluj, în parteneriat cu Primăria şi Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii, vor marca Ziua Internaţională a Copilului, prin organizarea, în data de 1 iunie, a „Festivalului Extraordinar al Copilăriei”. Evenimentul va fi parte integrantă a celei de-a patra ediţii a Târgului Produs de Cluj, manifestare care va avea loc în intervalul 1 - 4 iunie la Câmpia Turzii.

Activităţile programate pentru această ocazie se vor desfăşura în Parcul Municipal (BERC) din localitate, cu începere de la ora 11.00. Gândite special pentru cei mici, acestea vor include o multitudine de activităţi pline de culoare şi zâmbete, dar şi surprize dulci, pe întreaga perioadă a zilei. Astfel, în parc, vor fi amenajate zone de distracţie, zone recreative, unde copiii vor avea ocazia să creeze primele lor opere de artă, sub atenta îndrumare a membrilor Asociaţiei Artiştilor Plastici. De asemenea, cu sprijinul celor din Asociaţia Slow Food Turda, participanţii la ateliere vor avea ocazia să ia lecţii de artă culinară, dar şi să sculpteze în fructe şi legume.

Firesc pentru copilărie, care este o lume magică, pe perioada evenimentului Asociaţia Produs de Cluj a pregătit un spectacol de magie susţinut de domnul Florin Suciu Buh, dar şi o zonă de face-painting.
În incinta parcului, Primăria municipiului Câmpia Turzii va amenaja şi o zonă expoziţională specială, ,,MINICITY – orăşelul în care cei mici vor fi cei mari”, unde vor fi expuse diferite utilaje şi tehnică din dotare (maşină de pompieri, poliţie, ambulanţă, elicopter, piese de artilerie etc.). De asemenea, participanţii vor putea urmări demonstraţii ale angajaţilor Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Câmpia Turzii, Poliţia Municipiului Câmpia Turzii, Spitalul Municipal ,,Dr. Cornel Igna”, Jandarmeria, Baza 71 Aeriană ,.Gen. Emanoil Ionescu” Câmpia Turzii, SC Domeniul Public SA Câmpia Turzii şi SC Compania de Salubritate SA Câmpia Turzii.

Cel mai aşteptat moment al zilei va fi, fără îndoială, „BUBBLELANDIA”, un spectacol interactiv, în aer liber, cu baloane de săpun (demonstraţii de Hand Made Bubble, concursuri şi jocuri pentru copii: Ping-Pong, Baschet, Bungee-Jumping Bubble in Bubble, Fashion Bubble, SPA Bubble, Vânătoare şi Tir, simfonie baloane uriaşe). Pe toată durata Târgului Produs de Cluj atmosfera va fi întreţinută de spectacolele artistice susţinute zilnic de ansambluri folclorice consacrate, dar şi de tinere talente din Câmpia Turzii, precum şi de cei mai îndrăgiţi solişti clujeni de muzică populară.
Târgul Produs de Cluj aduce la Câmpia Turzii o serie de surprize şi pentru cei mari, de la produse alimentare pe bază de lapte carne, miere de albine, uleiuri presate la rece, sucuri şi dulceţuri naturale, până la prăjituri şi ciocolată de casă. Pe standurile producătorilor clujeni veţi găsi şi vinuri, produse pe bază de lavandă, costume populare, bijuterii confecţionate manual şi obiecte sculptate în lemn. Toate acestea sunt realizate de mici întreprinzători clujeni, contributori la economia locală. Lor li se va alătura cel mai dotat şi spectaculos parc de distracţii din Transilvania, utilat şi pentru cei mici, dar şi pentru cei mari, dornici de senzaţii tari, precum şi bucătari pricepuţi, care vor găti în aer liber şi vor oferi vizitatorilor preparate la grătar la terasele special amenajate.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top

Sectiuni

Adrese utile

Recomandari

Follow Us

×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time