Mini Rugby: Doua victorii, un egal si o infrangere la “Trofeul Transilvania” Featured

Mini Rugby: Doua victorii, un egal si o infrangere la “Trofeul Transilvania”

In acest weekend, pe terenurile din cadrul Parcului Babes din Cluj-Napoca, a avut loc “Trofeul Transilvania” la minirugby, competitie ce face parte din Circuitul National de MiniRugby si care a fost organizata de catre Federatia Romana de Rugby si Directia de Dezvoltare Transilvania Nord.

La categoria U10 din cadrul acestei competitii a participat si echipa Clubului Sportiv Municipal Campia Turzii, antrenata de Marius Macra, care in prima zi a turneului a obtinut o victorie, o remiza dar a suferit si o infrangere. Duminica, in partida pentru ocuparea locurilor 5-6, sportivii CSM Campia Turzii s-au impus in fata echipei WARRIORS II Timisoara si au terminat aceasta etapa a circuitului pe pozitia a cincea.

Rezultatele obtinute au fopst urmatoarele: CSM Campia Turzii vs Soimii Bucuresti: 0-0; CSM Campia Turzii vs Warriors Timisoara: 15-0; CSM Campia Turzii vs CSO Pantelimon: 0-15 si CSM Campia Turzii vs Warriors Timisoara: 25-5.

“Clujul a fost pentru 2 zile capitala minirugbyului romanesc. Cele mai bune echipe din tara, 25 la numar s-au luptat in cea de a III-a etapa din Circuitul National de minirugby. DRD Transilvania impreuna AJR Cluj am reusit sa oferim 2 zile de spectacol rugbystic in conditii excelente de desfasurare, pe cele 2 terenuri din parcul sportiv Dr.I.Hatieganu.

A fost o excelenta oportunitate pentru participanti de a acumula noi experiente, de a vedea un oras european, de asi face noi prieteni, de a socializa ca la final sa primeasca cu totii cupe si diplome oferite de  organizatori. Speram sa ne revedem cu toti la urmatoarele etape, respectiv Sacele, Gura Humorului si Bucuresti !

In numele FRR si al meu personal felicit toti cei prezenti pentru efortul depus, multumiri celor care ne-au dat o mana de ajutor “voluntari”, ma refer aici la arbitri, sonorizare, cazari, masa etc”, a declarat DRD Transilvania Nord, Gheorghe Sabău.

Last modified onMarți, 19 Iulie 2016 14:40

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top

Sectiuni

Adrese utile

Recomandari

Follow Us

×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time