Dorin Lojigan - un nou mandat de președinte PNL Câmpia Turzii

Dorin Lojigan - un nou mandat de președinte PNL Câmpia Turzii

Dorin Lojigan, primarul Municipiului Câmpia Turzii, a fost reales preşedinte al organizaţiei municipale PNL Câmpia Turzii în cadrul Adunării Generale de Alegeri a partidului, fiind primele alegeri în organizația locală după fuziunea PNL-PDL.

Adunarea a avut loc marți, 18 aprilie 2017, în Sala Mică a Palatului Cultural „Ionel Floaşiu” şi a avut ca scop desemnarea unei noi conduceri a partidului la nivelul municipiului nostru. Pe lângă fotoliul de preşedinte al filialei municipale au supuse votului locurile de vicepreședinte și de membru din Biroul Politic Local.

Au urmat o serie de discursuri şi prezentări a rapoartelor de activitate apoi s-a trecut la procedura de vot, procedură condusă de europarlamentarul Daniel Buda.

Fotoliul de preşedinte a fost obţinut de Dorin Lojigan, care a fost singurul candidat pentru această funcţie, obținând 124 de voturi pentru din 126 de voturi exprimate.

Vicepreşedinţi: Haiduc Ioan Cristian, Antal Iosif Adrian, Drăghici Dumitru, Ghemeș Sabin Marcel, Pătruțiu Mihail Iuliu, Rad Dan, Socaciu Alexandru Gabriel, Varodi Ioan.

Secretar: Otvos Edgar Alexandru.

Membri în BPL:  Crihălmeanu Călin Sprin, Dan Cristian Lucian, Goia Radu Andrei, Iurian Mihail Adrian, Nicoară Emil, Pușcău Dorel, Văsîe Cătălin Eugen.

Last modified onMiercuri, 26 Aprilie 2017 17:56

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top

Sectiuni

Adrese utile

Recomandari

Follow Us

×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time