Alooo!!! PSD Cluj? DNA? ANI? Ne aude cineva? Masonul Petre Pop a comis-o din nou! Featured

Alooo!!! PSD Cluj? DNA? ANI? Ne aude cineva? Masonul Petre Pop a comis-o din nou!

În urmă cu aproape două luni am publicat în exclusivitate imagini cu ritualurile oculte la care participă Petre Pop împreună cu o mare parte din colegii din PSD Câmpia Turzii. Deși a recunoscut cu gurița lui că face parte din Ordinul Cavalerilor de Malta într-o declarație pentru televiziunea NCN, iar în pozele publicate de noi se văd foarte clar veșmintele și însemnele masonice purtate la ritual, Petre Pop nu a declarat acest lucru și în declarația de interese depusă în 12 iunie 2017.

Profitând de faptul că PSD Cluj nu a luat nicio măsură, consilierul județean Petre Pop continuă seria ilegalităților și sfidărilor. Lăsând la o parte faptul că nu a menționat organizațiile oculte în declarația de interese așa cum ar fi normal, fostul lider PSD Câmpia Turzii a comis-o din nou! La rubrica calitatea de membru politic și funcția deținută, Petre Pop a completat și semnat că e PREȘEDINTE PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT CÂMPIA TURZII!!!  Păi ce faci măi Petrică? Confunzi partidul cu loja masonică? Uiți că ai fost demis din funcție în august 2016 pentru rezultatele slabe la alegerile locale? Chiar așa de fațadă a fost rocada cu Gicu Rece încât uiți că el e șeful tău politic?

În schimb, Rece Gheorghe Iulian, președintele interimar al PSD Câmpia Turzii, are trecută funcția de Președinte Interimar așa cum e corect și normal, ceea ce face ca falsul lui Petre Pop să fie și mai evident.

Ce spune legea?

În momentul în care un ales complează declarația de avere și interese se supune art. 292 din Codul Penal. Ce spune acest articol?

Art. 292 Falsul în declaraţii: Declararea necorespunzătoare adevărului, făcută unui organ sau instituţii de stat ori unei alte unităţi dintre cele la care se referă art. 145, în vederea producerii unei consecinţe juridice, pentru sine sau pentru altul, atunci când, potrivit legii ori împrejurărilor, declaraţia făcută serveşte pentru producerea acelei consecinţe, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.

Uite cavalerul... nu e cavalerul

În plin „scandal masonic” Petre Pop a recunoscut public că face parte din Ordinul Cavalerilor de Malta. Voiam să-l ajutăm şi noi şi să-l lăudăm pentru acest lucru cu o dovadă de când a fost iniţiat în acest ordin, dar Marele Maestru Cavaler şi ce o mai fi a uitat să menţioneze apartenenţa în declaraţia de interese. Păi ce faci măi Petrică? Noi vrem să te ajutăm să-ţi susţii declaraţiile şi tu ne dezamăgeşti?

PS: aştept cu nerăbdare să fiu dat în judecată şi pentru această poză! cool Dezvăluirile vor continua!

Last modified onMarți, 20 Iunie 2017 21:57

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top

Sectiuni

Adrese utile

Recomandari

Follow Us

×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time