Bega Consulting a inaugurat un birou la Câmpia Turzii

Bega Consulting a inaugurat un birou la Câmpia Turzii

Din pasiunea noastră pentru cifre, a luat naştere Bega Consulting, o companie membră CECCAR. Suntem o echipă de 4 economişti specializați în Contabilitate, Expertiză contabilă, Management Financiar şi Administrarea Afacerilor. Credem cu tărie în calitatea produselor şi serviciilor partenerilor cu care colaborezi, în relațiile de încredere, promtitudine şi performanță.

Pentru noi, Bega Consulting este o provocare, în primul rând pentru că am ales să pornim la drum în oraşul nostru natal, Câmpia Turzii. Ne adresăm antreprenorilor din zonă şi împrejurimi, oferindu-le servicii de calitate şi prețuri corecte, bazân-du-ne pe experiența noastră națională şi internațională (Bucureşti, Cluj, Canada)

Venim totodată şi în sprijinul tinerilor studenți pasionați de domeniul economic, care au ales sa urmeze cursurile facultăților de profil, oferindu-le posibilitatea de a-şi efectua stagiul de practică în cadrul companiei noastre iar pe viitor, pe măsură ce o să ne extindem activitatea, să reuşim să le oferim şi locuri de muncă în  oraş.

Am luat decizia de a înființa Bega Consulting din dorința de a ne ajuta prietenii şi partenerii să înțeleagă mecanismul contabilității, afacerii lor şi nu doar să plătească lunar anumite servicii de contabilitate, expertize contabile, fără să aibă vreo idee clară despre situațiile financiare. Ne dorim ca ei să se ocupe mai mult de afacerea lor, decât de cifre, ne dorim sa le luăm de pe umeri grijile situațiilor financiare şi să scape de stresul respectării legislației, să se concentreze mai mult pe activitatea operațională a firmei.

Oferim servicii profesionale de contabilitate, expertiză contabilă, management       financiar şi consultanță în administrarea afacerilor. Pentru mai multe  detalii legate de serviciile noastre vă rugăm să accesați pagina noastră de internet               www.begaconsulting.ro, unde veți mai găsi informații depre negocierea tarifelor, datele noastre de contact la care puteți să ne adresați intrebările dumneavoastră.

Ne bazăm pe o expertiză riguroasă de contabilitate şi pe un know-how consolidate de-a lungul proiectelor noastre, pentru a pune accent clar pe identificarea soluțiilor adaptate fiecărei constrângeri. Acordăm asistență permanentă, confidențialitate şi profesionalism. Venim in sprijinul partenerilor noştri oferindu-le garanții, asta în cazul în care se întâmplă să greşim. Ne deplasăm la sediul clienților pentru ridicarea actelor, şi ori de câte ori este necesară prezența noastră.

Şi pentru că iubim provocările, acceptăm orice provocare! Te aşteptăm la noul    nostru sediu de pe strada Băii, nr 16A, la etajul I. Vino să ne cunoaştem! Eşti invitatul nostru la o cafea bună şi la o poveste in domeniul financiar. (Adriana Bega, Partener Bega Consulting)

Last modified onMiercuri, 11 Ianuarie 2017 08:16

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top

Sectiuni

Adrese utile

Recomandari

Follow Us

×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time