Video: Semnarea contractului de concesiune pentru prima parcela din parcul industrial!

Video: Semnarea contractului de concesiune pentru prima parcela din parcul industrial!

Primarul Dorin Lojigan a semnat miercuri, 19 octombrie 2016, contractul de concesiune pentru prima parcelă din Parcul Industrial Câmpia Turzii. Este vorba de compania Berg Banat din Timișoara care activează în domeniul zincării termice a confecțiilor metalice.

Firma, înființată în anul 1990 și-a început activitatea cu producția de confecții metalice sudate și cu recuperarea zincului din drojdie de zinc și cenuși de zinc – materiale rezultate în urma procesului de zincare termică... Berg Banat exportă confecții metalice zincate în țări europene, atât din vecinătatea României, cât și din vestul Europei. ”Prin cele două instalații de zincare termică, situate în Timișoara și în Făgăraș și prin investițiile viitoare, ne propunem să răspundem prompt și eficient solicitărilor clienților actuali și potențiali” (http://www.bergbanat.ro). Compania timișoreană face parte, din anul 2009, din Asociația Națională a Zincatorilor (ANAZ).

În fabrica ce urmează să fie construită în Parcul Industrial Câmpia Turzii vor lucra circa 45-50 de angajați, a precizat Dan Vișoiu. În celelalte două secții ale Berg Banat, cea din Timișoara și cea din Făgăraș, lucrează un număr similar de angajați cu cel estimat pentru secția de la Câmpia Turzii, potrivit informațiilor existente pe site-ul companiei http://www.bergbanat.ro

Media

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top

Sectiuni

Adrese utile

Recomandari

Follow Us

×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time