Anunt decizie de incadrare pe mediu apa Iacobeni

Anunt decizie de incadrare pe mediu apa Iacobeni

Comuna Ceanu Mare

Nr inreg.9359/19.10.2016

ANUNT PUBLIC

privind decizia etapei de incadrare ” COMUNA CEANU MARE  anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de a nu solicita efectuarea evaluării de impact asupra mediului pentru proiectul „Alimentare cu apă în localitatea Iacobeni –optimizarea soluției de alimentare cu apă a rezervorului din localitatea Iacobeni comuna Ceanu Mare, județul Cluj și extindere rețea de distribuție” pe teritoriul comunelor Ceanu Mare și Frata, localitățile Soporu de Câmpie și Iacobeni, județul Cluj.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Cluj, Calea Dorobanţilor nr. 99 în zilele de: luni între orele 09.00-16.30 şi marți-joi între orele 9,00-14,00 şi vineri între orele 9,00-12,00 şi la sediul  COMUNA CEANU MARE  cu sediul în localitatea Ceanu Mare, str. Principală nr. 101/C, județul Cluj.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Cluj în zilele de luni-joi între orele 08.00-16.30 şi vineri între orele 8,00-14,00, în termen de 5 zile de la publicarea anunțului în ziar”

PRIMAR,

Ing. Moldovan Ana Liliana

 

Last modified onMiercuri, 16 Noiembrie 2016 08:18

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top

Sectiuni

Adrese utile

Recomandari

Follow Us

×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time