VOLEI: Victorie si in partida cu Chimszed!

volei csm campia turzii chimszedSâmbata, 15 februarie, etapa cu numarul XVI din Divizia A2 Vest Masculin la Volei a programat confruntarea dintre CSM Câmpia Turzii si C.S Chimszed Cluj-Napoca.

La fel ca si în ultimul meci disputat pe teren propriu, voleibalistii din Câmpia Turzii au facut spectacol si au luptat pentru fiecare punct, reusind sa obtina o victorie importanta.

Primul set a apartinut echipei vizitatoare, care a condus ostilitatile de la bun început si s-a impus cu 25-20. Sportivii din Câmpia Turzii au revenit în setul cu numarul 2. Dupa ce s-a consemnat egalitate la 8, CSM Câmpia Turzii s-a desprins pe tabela, scor 13-8, continuând sa puncteze.

Voleibalistii antrenati de Ilie Calean si-au adjudecat setul, scor 25-21. În setul cu numarul trei, au fost numeroase rasturnari de scor. Dupa ce în prima parte a setului niciuna dintre formatii nu a reusit desprinderea, oaspetii au avut un moment bun si au reusit sa puncteze de trei ori consecutiv, scor 15-12.

Sportivii din Câmpia Turzii au restabilit egalitatea la 15, iar finalul setului a fost de-a dreptul incendiar, CSM Câmpia Turzii reusind sa câstige cu 26-24. Oaspetii si-au adjudecat setul cu numarul 4, scor 22-25, restabilind astfel egalitatea.

Dupa ce în setul decisiv, voleibalistii clujeni au început foarte bine reusind sa puncteze în debut, sportivii CSM-ului au revenit spectaculos si, sustinuti de publicul spectator, au izbutit sa se impuna, scor final 15-12.

CSM Campia Turzii – CS Chimszed Cluj-Napoca 3-2 (20-25; 25-21; 26-24; 22-25; 15-12)

Last modified onDuminică, 17 Iulie 2016 17:11

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top

Sectiuni

Adrese utile

Recomandari

Follow Us

×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time