Volei: “În următorul meci, cu Pro Volei Arad, sper să corectăm ce am greşit”

volei csm campia turzii liviu popa suciu george pro arad voleiCSM Câmpia Turzii va întâlni, sâmbătă, pe teren propriu, formaţia PRO Volei Arad. Este al doilea meci disputant de echipa antrenată de Liviu Popa, de când băieţii au promovat în Divizia A2.

Săptămâna trecută, CSM Câmpia Turzii a pierdut în faţa LPS CSS Bihorul Oradea cu scorul de 3-0. Căpitanul formaţiei, George Suciu, a declarat pentru Câmpia eXpress, la finalul primului meci din Campionatul Naţional de Volei Masculin, că îşi cere scuze, în numele întregii echipe, susţinătorilor care au avut încredere în ei: "Pentru început am fost destul de încrezători, dar echipa orădeană a fost mai bună. Ne pare rău pentru jocul destul de slab pe care l-am prestart şi data viitoare sperăm să fie mai bine", a spus George.

Antrenorul echipei, Liviu Popa, este de părere că primul meci a fost pierdut din cauza nesiguranţei în apărare: "A fost greu şi dezamăgitor pentru că ne-am pregătit mult şi ne-a pus în dificultate preluarea. Eu spun că şi-au spus cuvântul asupra evoluţiei noastre şi faptul că suntem debutanţi, faptul că am revenit în această divizie după 16 ani. Emoţiile au fost vizibile", a precizat acesta.

Cu toate că au debutat cu stângul în Divizia A2, sportivii, în frunte cu antrenorul acestora sunt încrezători că rezultatele nu vor întârzia să apară. "În următorul meci, cu Pro Volei Arad, sper să corectăm ce am greşit azi. Dacă avem preluare, avem şi punct", a conchis Liviu Popa.

Meciul va avea loc în Sala Sporturilor din Câmpia Turzii, "Ioan Stanatiev", de la ora 13.00, iar intrarea este liberă.

 

Last modified onDuminică, 17 Iulie 2016 17:11

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top

Sectiuni

Adrese utile

Recomandari

Follow Us

×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time