Volei. Au jucat extraordinar, dar experienţa adversarilor şi-a spus cuvântul

volei frontCSM Câmpia Turzii a pierdut astăzi, 10 decembrie 2011, pe teren propriul în faţa echipei CS Phoenix Şimleul Silvaniei cu scorul de 3 – 1 (25-21, 18-25, 14-25, 25-27).

Deşi băieţii antrenaţi de Liviu Popa au început în forţă şi chiar dacă încă din primul set victoria părea de partea lor, lucrurile s-au schimbat puţin pe parcursul jocului, iar experienţa adversarului şi-a spus cuvântul.

„Meciul a fost foarte bun, am progresat mult. Din punctul meu de vedere am jucat mult mai bine ca în meciul de la Arad, unde nu a mers bine deloc. Ne-am autodepăşit, dar acesta a fost scorul. Ne cerem scuze suporterilor care au fost prezenţi într-un număr foarte mare", a declarat George Suciu, căpitanul echipei CSM Câmpia Turzii.

Antrenorul echipei, Liviu Popa, este extrem de mulţumit de evoluţia băieţilor: „A fost un meci foarte bun, nu mă aşteptam să jucăm aşa bine, în afară de setul trei pe care l-am pierdut categoric. Indiscutabiul, felicităm adversarii. Dar, în rest, am fost la nivelul unei echipe care doreşte promovarea pe locul II în seria noastră. Sunt foarte mulţumit de joc. S-au autodepăşit băieţii, pot să spun cu tărie că e unul dintre cele mai bune trei meciuri pe care le-am jucat, chiar dacă nu am câştigat. Extraordinar au jucat! Am lucrat la antrenament, în special blocurile şi a mers extraordinar de bine. Ţin să îi felicit pe băieţi. Din păcate arbitrajul a fost foarte slab", a declarat la finalul partidei Liviu Popa.

Meciul a avut loc la Sala Sporturilor „Ioan Stanatiev" şi a început de la ora 12.00. Săptămâna următoare, reprezentanţii oraşului Câmpia Turzii în seria A2 Vest volei masculin vor întâlni în deplasare echipa CNE Lapi Dej.

Volei CSM Campia Turzii - Simleul Silvaniei 3

Volei CSM Campia Turzii - Simleul Silvaniei 8

 Volei CSM Campia Turzii - Simleul Silvaniei 12

Pentru mai multe imagini, vezi rubrica GALERIE FOTO!

Last modified onDuminică, 17 Iulie 2016 17:11

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top

Sectiuni

Adrese utile

Recomandari

Follow Us

×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time