Vestul sălbatic se dezlănțuie la Cheia

poney park cheiaVestul Sălbatic nu a fost niciodată atât de aproape. Copiii pasionați de călărie nu trebuie să parcurgă mii de kilometri pentru a-și satisface această pasiune. În apropiere de Cheile Turzii, în localitatea Cheia, 54 de ponei zburdă printre figurinele unor indieni ori cowboy, care de abia așteaptă să își găsească un stăpân, printre micii „pistolari", care se avântă neînfricați prin zonă.

O altă atracție a Vestului Sălbatic autohton este un taur mecanic „neîmblânzit", care îi invită pe cei mai curajoși prichindei să urce în șaua sa, pentru a demonsta cât de pricepuți sunt la rodeo. De asemenea, toți cei care vor vizita ferma vor putea călători în timp, admirând un tren asemănător cu cele din America anilor 1900.

Proprietarii fermei au decis să renunțe la hainele obișnuite, în favoarea celor care amintesc de Vestul Sălbatic și astfel, toți angajații s-au transformat în veritabili cowboys.

Ferma va avea în curând și o zonă destinată poveștilor cu pirați. Deja, restaurantul, amenajat într-o pivniță a fostului CAP din Cheia, amintește de lumea celor care atacau corăbiile. Urmează amenajarea unui lac ce va avea în mijloc o insulă care va fi doar a micuților pirați care vor veni la distracție.

Sursa: clujtoday.ro

 Foto: pony-park-cheia.ro

Last modified onDuminică, 17 Iulie 2016 17:11

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top

Sectiuni

Adrese utile

Recomandari

Follow Us

×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time