Tu cât de bine vorbești în public?

toastmasters cluj napocaCei care doresc să își dezvolte abilitățile de vorbit în public și leadership, sunt invitați, sâmbătă 19 noiembrie 2011, la Hotel Topaz din Cluj-Napoca, pentru a lua parte la Conferința Națională Toastmasters.

În timpul evenimentului vor avea loc mai multe workshopuri care vor aborda teme din sfera vorbitului în public și a leadership-ului. Acestea vor fi susținute de Mihai Goțiu, Cristina Varo și Adrian Rusu. De asemenea, se vor organiza concursuri, în cadrul cărora participanții își vor dezvolta abilitățile de oratori, atât în ceea ce privește discursurile pregătite, cât și cele improvizate.

Taxa de participare este de 90 RON, iar plata se va realiza prin transfer bancar. Mai multe informaţii despre eveniment pot fi găsite la adresa: http://cluj.toastmasters.ro/.

Conferința este organizată de Clubul Toastmasters Cluj - Speaking & Leadership.

Toastmasters International este o organizaţie non‐profit care gestionează cluburi din întreaga lume, cu scopul de a îşi ajuta membri să îşi dezvolte abilităţile de vorbit în public şi leadership.

Toastmasters Cluj a luat ființă în Octombrie 2009 și în prezent are 40 de membri înscriși. În cadrul întâlnirilor săptămânale, membrii au ocazia să își exerseze abilitățile de vorbit în public, prin pregătirea unor discursuri, care vor fi evaluate de ceilalți membri prezenți, după rețeta Toastmasters.

 

Last modified onDuminică, 17 Iulie 2016 17:11

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top

Sectiuni

Adrese utile

Recomandari

Follow Us

×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time