Tombolă cu premii: "Locul deşeurilor nu este în casă"

televizoare colectare electronice electrice campia turzii primaria municipiuluiCetăţenii, instituţiile publice şi societăţile comerciale din municipiul Câmpia Turzii care deţin echipamente electrice si electronice vechi sau defecte pot să le predea, sâmbătă, 21 iulie 2012, între orele 9.00 – 15.00, la punctele de colectare special amenajate din următoarele locaţii:

1. Casa de Cultură “Ionel Floaşiu”
2. Str. Griviţei, nr. 8 (lângă CT 8)
3. Str. Laminoriştilor, nr. 110 – 112 (lângă staţia de autobuz)
4. Str. Gh. Lazăr, nr. 16 (lângă şcoală)
5. Str. 1 Decembrie 1918, nr. 62

Activitatea de colectare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice (DEEE), se realizează în cadrul Campaniei „Locul deşeurilor nu este în casă” iniţiată de Asociaţia Română pentru Reciclare RoRec, în parteneriat cu Primăria Municipiului Câmpia Turzii.

În cazul unor obiecte mari sau grele, acestea pot fi preluate gratuit de la domiciliu, respectiv sediul persoanelor juridice. Pentru programarea unui astfel de transport, sau pentru alte informaţii referitoare la desfăşurarea campaniei, Asociaţia Română pentru Reciclare RoRec pune la dispoziţie, gratuit numărul de telefon 0725.544.316 .

Toţi cei care predau deşeuri de echipamente electrice şi electronice, vor fi înscrişi automat la o tombolă cu premii. Premiile puse în joc sunt: 5 cuptoare cu microunde, 5 hote electrice, 7 maşini de găurit şi 7 cafetiere.

Tragerea la sorţi va avea loc sâmbătă, 21 iulie, ora 17.00, la Casa de Cultură “Ionel Floaşiu”,sala mică. Câştigătorii vor fi contactaţi telefonic de către reprezentanţii Primăriei, pentru a intra în posesia premiilor.

Last modified onDuminică, 17 Iulie 2016 17:11

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top

Sectiuni

Adrese utile

Recomandari

Follow Us

×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time