Șocant: 33 de minute de așteptare pentru o ambulanță. Victima a murit!

interventie 112 campia turziiAr fi trebuit să fie o zi normală pentru o familie de pensionari de pe str. Dr. Ioan Rațiu din Câmpia Turzii, numai că lucrurile au luat o întorsătură dramatică atunci când soțul și-a găsit consoarta cazută în curte în stare de inconștiență. Și-a alertat vecinii, care au sunat la 112. Primul apel a fost făcut la ora 16:12, joi, 6 septembrie.

Dispeceratul 112 a redirecționat apelul către Spitalul Câmpia Turzii, numai că spitalul nu avea nicio ambulanță disponibilă. 12 minute mai târziu, la 16:24 dispeceratul 112 a redirecționat apelul către Spitalul Turda. După 21 de minute o ambulanță de la Spitalul Turda a ajuns la Câmpia Turzii la adresa unde s-a făcut solicitarea. Medicii sosiți la fața locului s-au chinuit în zadar să o resusciteze pe femeie timp de mai bine de 30 de minute, iar la scurt timp au constatat decesul acesteia.

Este de-a dreptul strigător la cer ca o intervenție aparent banală să fie făcută în 33 de minute, de vreme ce apelul a fost făcut de la o gospodărie ce se afla la câteva sute de metri de Spitalul Câmpia Turzii, iar la intervenție a fost trimisă o ambulanță de la Spitalul Turda, aflat la peste 10 km!

Foto: Mircea Lohănel

Last modified onDuminică, 17 Iulie 2016 17:11

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top

Sectiuni

Adrese utile

Recomandari

Follow Us

×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time