Show artistic la Câmpia Turzii

Vineri, 23 noiembrie, de la ora 17,00, Clubul Copiilor şi Asociaţia Civică pentru Iniţiativă şi Acţiune Comunitară, au organizat la Palatul Cultural “Ionel Floaşiu” din Câmpia Turzii, un spectacol dedicat Zilei Internaţionale a Drepturilor Copilului.

Protagoniştii acestei manifestări artistico-culturale, au fost copiii de la diferite formaţii artistice din municipiu. Pe scenă, au evoluat rând pe rând, formaţiile artistice, de la Clubul Copiilor: trupa de balet, mignorete, majorete, grupul vocal “Melody”. Palatul Cultural “Ionel Floaşiu”a fost reprezentat de ansamblul folcloric de dansuri populare “Mugurelul”, iar dansurile sportive a fost reprezentat de dansatori de la Asociaţia Club Sportv Danessa. Programul, a început cu o prezentare privind drepturile copilului, pe acordurile muzicale a lui Michael Jackson, cu piesa muzicală ,,Heal the World”. La acest spectacol, cei mici au intrat primii pe scenă prin mignoretele de la Clubul Copiilor, care au încântat publicul cu dansul lor.

Baletul a fost revelaţia acestui program artistic. În doar două luni de la înfinţare aceşti mici artişti s-au exprimat pe scenă în mişcările lor graţioase specifice baletului.

În continuare, pe scenă au urcat şi dansatorii de la Asociaţia Club Sportiv Danessa. Dansurile sportive prestate de aceşti sportivii au fost la înălţime. Cu mişcări ample ritmice în acorduri de diferite genuri muzicale: Cha Cha, Samba, Vals,... au reuşit din nou să ne demonstreze că premiile şi trofeele obţinute la concursuri nu sunt deloc întâmplătoare. Au urmat pe scenă majoretele ”Cadet’’ de la Clubul Copiilor. Fetele au dansat excelent. Majoretele s-au consacrat deja la multe evenimente din municipiu, dar şi la multe concursuri desfăşurate la Dej, Beclean sau Cluj-Napoca.

Grupul Vocal ‘’Melody’’ a interpretat piese muzicale atât în grup, dar şi cu solişti vocali. Piesa muzicală interpretată de grupul vocal a fost o piesă foarte îndrăgită de specialişti în domeniu ,,7 văi şi-o vale adâncă”. La acest spectacol am avut şi două debuturi pe scenă din partea grupului vocal, şi anume pe Jecan Luiza de 4 ani şi Stamate Lars de 6 ani. Ei au avut o evoluţie foarte bună, şi-au învins emoţile, drept pentru care au primit bine meritatele aplauze. Despre ansamblul folcloric de dansuri populare ”Mugurelul’’ putem vorbi numai la superlativ. Elementele coregrafice din zona Ardealului s-au regăsit în dansurile ansamblului Mugurelul. Evoluţie excelentă în nota obişnuită, ei reprezintă cu drag acest municipiu în ţară şi peste hotare. A venit şi rândul umorului. Voluntariii ACIAC au interpretat foarte bine o scenetă umoristică a zilelor noastre intitulată ‘’Criza’’.

Dacă începutul acestui spectacol le-au revenit mignoretelor, încheierea acestui spectacol le-au revenit majoretelor Junior de la Clubul Copiilor Câmpia Turzii. Aceste domnişoare au îmbinat mai multe stiluri de dans ce au fost apreciate de publicul din sală.

La final artişti au primit răsplata muncii lor, constând în diplome şi dulciuri. Bucuria şi satisfacţia unei interpretări artistice foarte bune, se puteau citi pe chipurile celor prezenţi: artişti, părinţi, invitaţi şi organizatori. Pentru reuşita acestei manifestări dedicate copiilor aducem mulţumiri sponsorilor: Raţiu Familiy Fundaţion Londra, Centrul de Copiere eXpress şi SC Roty SRL.

Last modified onDuminică, 17 Iulie 2016 17:11

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top

Sectiuni

Adrese utile

Recomandari

Follow Us

×

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time